Aktywne Wpisy

masternodeBTC +156
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

gdhs-jxjd +30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam
Krótki pytanie, mam bloga na wordpress.org
mam template z menu typu: Główna, Projekty, Ustawy, Kontakt
Jak zrobić że przy dodawniu wpisów mogę wybrać na której stronie dany wpis ma się wyświetlić?
Teraz dodaj mi się zawszę na główną stronę.
Niby jest jakaś wtyczka "List Category Posts" ale wydaje mi się że chyba nie o to chodzi...
Proszę o pomoc.
źródło: comment_CJeAp7JfFp8LpUZyJbO8XhlHpdCwkQ1D.jpg
Pobierz