Wpis z mikrobloga

@Primusek: nie sądzę, zawsze popierał obecną władzę i szedł w zaparte że wszystko jest OK. Wg mnie typowy polityk "wybierz mnie ja Ci załatwię", a po wyborach "przepraszam ale nie mam teraz czasu". I takich właśnie ludzi bierze Kukiz, bierze na szybko niesprawdzonych w większości to będą jednostki Platformy - zapewne już dostali informację że mają zacząć "kumplować" się z kukizem.
@Primusek: Kukiz nie raz mówił, że każdy będzie weryfikowany, a to że ktoś już kandydował bardzo łatwo sprawdzić. Zapowiadał też, że chce osoby nowe nie działające do tej pory polityce. Na pewno taka osoba nie dostanie 1 czy 2 miejsca więc i tak wejść nie ma szans. Ogólnie rzecz biorąc nie wierzyłbym w historyjki pod tym tagiem.
@tatarysh: O kim mówisz?
@ex-03: Wiele innych rzeczy też mówił.
Myślisz, że to takie łatwo znaleźć i zweryfikować dajmy na to 800 osób? Do tego trzeba mieć struktury. Dlatego próbowano podebrać ludzi z KORWiN, bo mają doświadczenie w tych sprawach.
@Primusek: > Wiele innych rzeczy też mówił.
jakich konkretnie? Tak, tak próbowano podebrać( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe w czym mają takie doświadczenie i na czym je zdobyli. Do sprawdzanie nie trzeba mieć struktur, wystarczy grupa zaufanych ludzi.
@tatarysh: Chciałbym zweryfikować Twoje rewelacje i sprawdzić czy rzeczywiście będzie na liście.
@ex-03: Ja nie mówię, że nie ma wokół niego uczciwych ludzi. Ale musi kogoś wystawić. Przecież na jedynkach musi wystawić ponad 400 ludzi. Nie mówiąc już o następnych miejscach. Nigdzie nie napisałem, że wokół niego są sami agenci i karierowicze. Wyciągasz błędne wnioski. Cały czas.