Siema Mirki. Mam do oddania efekt, Joyo RollBoost. Standardowo wylosuję fant wśród plusująsych. Nie dodaje tagu rozdajo żeby nie uczestniczyły osoby przypadkowe. Jak się post za mocno rozbuja to proszę, niech pluso osoby którym się przedmiot przyda, czy komuś z rodziny, coś tam coś tam... Plusujemy do najbliższej północy. Powodzenia( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@pawel6x6: Jak dostanę to usłyszysz go brzmiącego na mojej metalowej epce :D właśnie takiego też boosta mi brakuje do budowy mojego brzmienia w zespole, jeszcze tylko noise gate i jazda :D
@pawel6x6: pewnie wylosuje ktos kto nawet gitary nie ma :s mi by sie przydalo bo poki co 0 efektow posiadam oprocz jednego kijowego multiefektu poda :s
@pawel6x6: Daj @Makku11:, jemu się przyda, a jak nie chcesz dać tylko losować, to jak wygram to się dogadamy @Makku11. Mi aż tak bardzo się nie przyda.
Napisze swojemu chłopakowi ej cyknij focie swojemu staremu pedofilowi z karteczką bo może coś będę dla ciebie mieć ale to niespodzianka z wykopu :D ehe dobry pomysł - może wyciągnę samo zdjęcie - jeżeli nie to trudno.
#gitara #gitaraelektryczna #produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki
edit: zielonki odpadają.
@pawel6x6: w chciałbym mieć przester, zawsze o takim marzyłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora