Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

hugoprat +442
Fajnie się tam bawicie @santanderbankpolska
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom

4 gb ramu, 4 rdzeniowy intel celeron 2.16 ghz, intelowska karta graficzna.
Zalezy mi na szybkosci dzialania, stabilnosci oraz w miare latwej konfiguracji.
Mialem kiedys doczynienia z linuksem lecz bylo to za ery Ubuntu 9 lts.
#linux #linuks #komputery
Jaaaasne, wystarczy odpalić coś przez coś z takim a takim parametrem, następnie wpisać jedno po drugim 32 zaklęcia. Nie znam się na linuksach, ale używam na codzień. Jako "windowsowo-dosowy" (od 3.11) nie odnajduję się tam, nic nie jest "łatwe".
@Landmark: No to jak się nie znasz to może lepiej się nie wypowiadaj? Dodanie tego repozytorium to wklejenie jednego polecenia w terminal.
Instaluj sobie co chcesz.
@canto:
@thrackan:
@martinez98:
@juz_tu-bylem:
@cruc:
@michaml9995:
@WMPP:
@vxrd:
@menelaosPL:
Dzięki wielkie za odpowiedź. Padło na Fedorę. W wolnej chwili ją przetestuje i ewentualnie przetestuje resztę propozycji.
Jak się zaznajomie z dystrybucją, a Windows 10 po chorobach wieku dziecięcego okaże się schrzanionym OSem to zrobie pełną przesiadkę.
@Landmark: Nie wiem do czego zmierzałeś swoimi wypowiedziami lecz poinformuje Cię, że podstawy podstaw