Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +2
no to odpowiedziałem grzecznie:
na co usłyszałem mniej więcej
No i #!$%@?łem się niemiłosiernie i się rozłączyłem, bo nie znoszę takiego chamstwa. Rozumiem że na Wildzie jest sporo patologii (ale i normalnych ludzi) i trafiło na jakąś #!$%@?ętą babę ale doradźcie mi proszę co z tym zrobić (telefon wyłączyłem i wyjąłem SIM):
a) jako, że jestem w Bydgoszczy do wieczora, to oczywiście nie dostarczyłem telefonu pod wskazany adres, mam tam pojechać wieczorem po powrocie do Poznania i kobietę jakoś #!$%@?ć, czy coś?
b) oddać telefon do biura rzeczy znalezionych w Bydgoszczy, albo np. na komendę policji w Bydgoszczy i niech sobie szuka? ( ͡º ͜ʖ͡º)
c) jutro jadę na delegację 3-dniową do Olsztyna (hehe jeszcze dalej), może tam by oddać, że znalazłem na jakiejś ulicy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oczywiście przywłaszczenie telefonu nie wchodzi w grę - jestem uczciwy. Ale raczej odpada po prostu oddanie go tej #!$%@?. Proszę o rady.
#pytanie #coolstory
a karyna po odbiór nie pojedzie, bagiety prześlą do poznania i oddadzą
Komentarz usunięty przez autora
odpalasz w adb, a potem z konsoli (w folderze z zainstalowanym adb): adb shell rm /data/system/gesture.key
Komentarz usunięty przez autora
Jednakże kartę SIM zawsze ktoś mógł ukraść, mogła się zgubić albo wuj wie co. Możesz go podrzucić GDZIEŚ i poinformować właścicielkę, że jest tu i tu, niech sobie szuka. Jeśli ci się chce, to najlepiej w formie gry z zagadkami od punktu A do punktu X. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niech sobie pojeździ, tępa dzida.
Co to w ogóle