Aktywne Wpisy

cleopatre +25
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często

Haerbin +7
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie

Nie mogę ogarnąć mojego szefa...
Cały czas wymaga, robię wszystko tak jak mówi, a po 2 godzinach potrafi zmienić zdanie, żeby tego nie robić i dostaję zjebę.
Szczęście, że złożyłem wypowiedzenie z firmy w zeszłą środę. Już nikt w firmie nie wytrzymuje marudzenia tego typa.
Dziś dzwonię do niego:
- szefie to kiedy mi się kończy okres wypowiedzenia bo miał szef się dowiedzieć w zeszłym tygodniu.
- a co Cię to tak Swder interesuje, jak będę wiedzieć to Ci powiem.
rakłem trochę
potem co jeszcze zabawniejsze proszę go od miesiąca, żeby mi przywiózł moją umowę o pracę.
ciekawe czy znów zapomni...
#pracbaza #praca #przegryw #mojszeftodebil
@Swder: To szef ma Twoją umowę pracę? I szef ci mówi kiedy kończy ci się okres wypowiedzenia?
rakłem trochę :(
@pavulon78: codziennie dzwonię żeby mi ją przywiózł i ni #!$%@?, a dwa, że mam dwa tygodnie okresu wypowiedzenia ale wymyślił, że jakiś krótszy termin będzie mi przysługiwać
@ksiak: też o tym myślę
Oczywiście jak już się rozstaniesz z firmą, to i tak powiadom te dwie instytucje, bo nie warto żeby takie cwaniaki działały bez żadnych problemów.
Z wypowiedzeniem to może nawet zrobić tak, że zwolni Cię z wykonywania obowiązków i będziesz
co do PIP pewnie zgłoszę po odejściu z firmy, podając swoją sytuację oraz sytuację osób, które pracują ze mną i mają źle sformułowane umowy
Niestety nie zwolni mnie z wykonywania obowiązków bo to #!$%@? wyzyskiwacz jest, do ostatniego dnia będzie mnie cisnąć żebym robił tyle, że nawet nie wiem kiedy mam ostatni dzień bo nie może
@pavulon78:
@rubytree:
@ksiak:
@Saute:
DOSTAŁEM UMOWĘ!!!
Potrzebne jest:
- rodzaj umowy,
- ile już tam pracujesz łącznie od pierwszej umowy,
- jeżeli jest to umowa na czas określony, napisz czy jest zawarty w niej okres wypowiedzenia czy go tam nie ma.