Aktywne Wpisy
Zoriuszka +481
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
WielkiNos +517
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ungaged: Piona Cumplu sam mam Caffe Venezia i jestem bardzo zadowolony
@rubytree:
@kosinio: świetna kawa, całe życie tylko rozpuszczalna, a odkąd jest ekspres to nie tykam zwykłej, jak jestem w domu
@rubytree: kupujecie oryginalne odkamieniacze de longhi, czy jakieś inne, tańsze zamienniki?
Raz kupiliśmy jakiś taki marketowy i daje radę, a w kauflandzie widziałem całkiem tanie z etykietką "ekspresy, czajniki"