Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +857
Kryspin013 +457
Minęły prawie 3 tygodnie od zakupu podrobionej suwmiarki Mitutoyo z "magazynu allegro" - sprzedawanej jako oryginał oraz w cenie zbliżonej do oryginału.
Oferta jak wisiała tak wisi mimo zgłoszenia tego bezpośrednio w allegro (wraz z dowodami) oraz opisania sprawy tutaj.
Pamiętajcie wykopki:
Oferta jak wisiała tak wisi mimo zgłoszenia tego bezpośrednio w allegro (wraz z dowodami) oraz opisania sprawy tutaj.
Pamiętajcie wykopki:
sprzedaż
Poza tym pamiętam znajoma miała kiedyś taki problem i skończyło się to na policji, ale nie wiem czy warto tak daleko to toczyć. Chodzi mi tylko o to, żeby im pokazać, że nie będą zadzierać z moją siostrą. Głównie rodzicom mam ochotę wygarnąć, albo dzieciaczkom. Niech zobaczą, jak to jest kiedy ktoś dokucza... No #wnerw niesamowity! Z młodą rozmawiałam na ten temat, mówiłam, że to głupie dzieciaki, niech się nie przejmuje i ignoruje, jak pokaże że się przejmuje, to będą dokuczać jeszcze bardziej, ale widzę że nie radzi sobie z tym... Co robić Mirki? #problemypierwszegoswiata #emigracja #dokuczajo
1. Ważne jest, żeby siostra miała po swojej stronie minimum 2 koleżanki. Czemu akurat minimum 2, a nie 3 czy 1? Tak pokazują badania, że czujesz wsparcie mając po swojej stronie jedną osobą, a jak masz dwie, to już jest całkiem OK. Więcej nie wpływa już tak znacznie na pewność siebie (no ale wiadomo, że lepiej więcej).
2. Pogadaj z nią o tym wykresie: http://www.wykop.pl/link/2502547/pan-marian-z-bydgoszczy-mial-trzech-synow-nie-ma-zadnego/#comment-27678271 i zaletach wstrzemięźliwości, seksualizacji
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
karanie tych dzieci przez nauczyciela prawdopodobnie wzmoży tylko chęć odwetu na twojej siostrze... nie musi tak być oczywiście ale może
Zresztą masz bordo na portalu na którym promuje się ksenofobie i rasizm :)