Python Python 19.03.2013, 16:00:55 5 + #csharp #programowanie #googlemaps #dotnet #.netByłby ktoś w stanie podrzucić jakiś link wyjaśniający troszkę, jak skorzystać z google maps api?Najlepiej krok po kroku od zaimportowania (sciagniecia) bibliotek , wygenerowania klucza itp (z kwestią programistyczną sobie jakoś poradzę) Wszystko bede robil w c# .net ;)
Python Python 19.03.2013, 16:08:45 1 + @1608: Dzięki, ale jak sie pewnie domyślasz już to przejrzałem :) Problem polega na tym, że marny ze mnie programista ;) Stworze jakiś kod - bo to da sie zrobić na logikę z odrobiną uporu.Natomiast do tej pory korzystałem tylko z wbudowanych klas/bibliotek i jestem odrobinę przerażony tym że trzeba coś ściągać, generować klucze itp :)
1608 1608 19.03.2013, 16:11:43 2 + @Python: Coś takiego jeszcze znalazłem http://linqtotwitter.wordpress.com/2005/10/05/google-maps-api-in-c/ . Nie wiem czy to coś pomoże.
1608 1608 19.03.2013, 16:12:45 3 + @Python: Poszukaj na stackoverlow. Pewnie jest tam trochę tematów o korzystaniu z map googla w C#.
Byłby ktoś w stanie podrzucić jakiś link wyjaśniający troszkę, jak skorzystać z google maps api?
Najlepiej krok po kroku od zaimportowania (sciagniecia) bibliotek , wygenerowania klucza itp (z kwestią programistyczną sobie jakoś poradzę)
Wszystko bede robil w c# .net ;)
Problem polega na tym, że marny ze mnie programista ;) Stworze jakiś kod - bo to da sie zrobić na logikę z odrobiną uporu.
Natomiast do tej pory korzystałem tylko z wbudowanych klas/bibliotek i jestem odrobinę przerażony tym że trzeba coś ściągać, generować klucze itp :)