Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Mam wyprasowane koszulę do pracy na tydzień z góry, ustawione dwa budziki (w razie gdyby jeden zawiódł), pierwsze co robię gdy wchodzę do pracy to kawusia i plotki z szefową. Wieczorem, koło 19:00 idę się ogarnąć (kompu i te sprawy) koło 21 jestem już grzecznie w łóżku przeglądając mikro i koło 22 pójdę spać bo będę się bała, że się nie wyśpię do pracy...
#pytaniedoeksperta #pytanie #logikarozowychpaskow #rozowepaski
@crackhack: i hobby i znajomi są ;)
@MPTW: marzę o urlopie w ciszy ^^
@fraubukiet: nie wydaje mi się :)
@zolwik89: bezpieczeństwo przede wszystkim. W każdym aspekcie życia.
@bajbuss: no ale kurde... 93lvl i erekcja ... ja pier... bleee
93 lvl i erekcja! wygryw \o/