Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +31
plusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka
SbigniewZtonoga +115
p0lka po ścianie nazywa facetów, którzy nie są milionerami frajerami i gardzi wręcz nimi na tym tiktoku - pomożemy koleżance pozbyć się współpracy z kfd? Z tego co pamiętam to jest tu jakiś Mirek, który pracuje w kfd/ jest odpowiedzialny za komunikację? Całkowicie obrzydliwa persona, odechciało mi się zrec vitapacka i kreatyny z tej firmy :)
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
Nie dawajmy takim ludziom wmawiać mężczyznom, którzy i tak mają mnóstwo problemów i presji na głowie, że
źródło: IMG_1671
Pobierz

Możecie mi powiedzieć, jakie są najlepsze ustawienia dźwięku w w/w laptopie?
Problem występuje, gdy dostanę na przykład wiadomość z Facebooka. Wtedy dźwięk jest bardzo niefajny. Słychać to tylko przy wysokiej głośności.
To samo się dzieje przy niektórych momentach w kilku piosenkach.
Miał ktoś taki problem i wie jak go rozwiązać?
#pytanie #komputery #inspiron #dell Może @naprawalaptopow?
źródło: comment_pEo7ACKTtVsWBglvl28fc6xtpfVo1siP.jpg
Pobierz@frak: Mam. Testowałeś różne ustawienia tam?
Bo albo mogę mieć głośne głośniki, ale będzie niefajny dźwięk przy powiadomieniu FB, albo mogę mieć ciche, ale dźwięk będzie znośny..
źródło: comment_O0vJ5ODYpD2tA1ytC5GCCztMvamn81Kf.jpg
Pobierzźródło: comment_nNQKQVMxmapdyfh2fB06y8ECsW5raVoo.jpg
PobierzAktualnie mam takie ustawienia. Equalizer na Jazz..
Najczęściej korzystam z laptokowych głośników, bo moje 5.1 w-----a wszystkich w domu. :P
źródło: comment_RRtkdZYBfXmXaD0m8E0wmRVgcJJ9Yisg.jpg
Pobierz