Mirki da rade jakoś otworzyć to gunwo żeby się nie #!$%@?ć tym #!$%@? sosem? Zawsze się #!$%@? i potem smierdze resztę dnia rybą w robocie. Dlaczego nie zrobią jakiegoś normalnego otwarcia tylko te zawleczki?
@Adass: No i co? Ikra jest dobra. Na zimę jak okonie mają tarło to jak dla mnie z całej ryby najlepsza jest smażona na patelni ikra, albo mlecz w przypadku samców. Normalnie w mąkę i na olej. A szprotki są przykładowo przetwarzane w całości bez patroszenia. Jedyne czego nie zjem to wędzonej ikry, pikling jakoś mnie odrzuca.
@znaku: @Duze_piwo: Tak jak kolega napisał- konserwę otwieraj wewnątrz foliowego woreczka. A potem ją zawiąż w foliowym woreczku, żeby nie śmierdziało.
#pracbaza #ryba #jedzenie #przegryw
@RRybak: Nie każdy pracuje w korpo gdzie jest jebitny openspace na 200 ludzi.