Wpis z mikrobloga

Witajcie wykopki!
Jakiś czas temu pojawiło się na wykopie #ama z panią, która rzekomo "zajmuje się ustalaniem kursów na STS w kategorii Sporty Walki" link. Wykopu oszukać nie sposób i szybko okazało się, że autorkę trochę poniosła wyobraźnia.

Zainteresowanie jednak było całkiem spore, dlatego postanowiliśmy przekonać szefa naszego działu Analiz Sportowych, żeby to właśnie on podzielił się z wami swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Nie było łatwo, ale w końcu się zgodził!

Zapraszamy zatem wszystkich zainteresowanych na #ama z #stsgrzegorz w najbliższą środę, 10go czerwca, o godzinie 17:00. Bliżej jego sylwetkę przedstawimy tuż przed samym wydarzeniem.

Pozostając w dobrych humorach po ostatniej kolejce #ekstraklasa mamy małą zapowiedź. Autorzy 3 najciekawszych dla Grzegorza pytań będą mieli okazję napić się herbaty ze sponsorem Mistrza Polski 2015, poprawiając sobie przy tym pamięć 3.0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrowienia dla #januszebukmacherki

#ama #bukmacherka #sts i trochę zapowiedź #rozdajo
STS_bukmacher - Witajcie wykopki!
Jakiś czas temu pojawiło się na wykopie #ama z pan...

źródło: comment_LrbMCxerBZKKbJz94CkVPnwsyYpUCcxG.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@STS_bukmacher: Jestem fanatykiem zbierania kuponów z stsu, jak zacząłem obstawiać to wymarzyłem sobie pokój do tworzenia taśm dających miliony. Miał być oklejony tapetą z kuponów, ale poznałem dziewczynę - co popsuło mi plany. Mam teraz dużo kuponów, jak zaniosę 100 do zakładu stacjonarnego to dostanę darmowy kupon żebym mógł się odkuć? Bo wiecie ja was wychwalam w rodzinie, mama mówi, że jesteście bandą złodzieji bo tyle tam pieniędzy straciłem, ale
  • Odpowiedz
@STS_bukmacher:

1.Czy to prawda, że co lepsi gracze zostają "wyławiani" przez firmy bukmacherskie i oferowane są im posady analityków?

2. Jak zaczęła sie "przygoda" Pana Grzegorza z Wasza firma?

3. Czy Pan Grzegorz sam obstawia lub dzieli sie z innymi swoją wiedza?
  • Odpowiedz
może odpowiecie, dlaczego korzystanie z Waszych usług jest ok, a obstawiając u konkurencji człowiek staje się przestępcą?

@goferek: Bo płacą w Polsce podatki? Państwo dostaje swoją dolę i się nie w-------a. Czego tu nie rozumieć? Polski bukmacher, lub mający przedstawicielstwo w Polsce może u nas działać legalnie, także w Internecie, o ile płaci tu podatki. Ja w tym nie widzę nic złego. Taka np. Fortuna jest przecież z Czech, a
  • Odpowiedz
@adamwykoppl: Po co mnie wołasz? No mają wyższy koszt i co? To logiczne, że odbijają (nieco) na kursie, ale też mają okazje oferować to, czego inni nie mogą - ci działający tylko w internecie. Punkty stacjonarne, promocje dopasowane do realiów naszego kraju i skierowane na nasz rynek, moim zdaniem większą pewność wypłat i mniejsze lecenie w męskiego członka, bo podlegają polskiemu prawodawstwu itd.
Kij ma zawsze dwa końce - są
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: 1,58 a 1,98 to nie jest (nieco) ... a takie mamy realne kursy przy zakładach o szansie 50/50. Dlatego z tego co obserwuję, większość graczy woli grać w internecie. Zamiast 12% podatku mógłby być tylko 2% i wtedy pisalibyśmy o NIECO mniejszych kursach a gracze z całego świata graliby w naszych firmach.
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Dodaliśmy Cię do obserwowanych. Daj znać gdzie podesłać kubek, może dojdzie przed ama :] Tylko uprzedzamy, to partia, z której zostało nam ostatnie 5 sztuk i niestety tego modelu chyba więcej nie będzie. Prawie biał...pomarańczowy kruk! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@STS_bukmacher:
1. Czy analityk opiera się wyłącznie o twarde dane czy czasem bierzę górę "przeczucie"?
2. Czy bierzecie pod uwagę plotki, to co się mówi po kątach?
3. Czy Pan Grzegorz ma możliwość bywania na wydarzeniach osobiście? Czy to pomaga w ustaleniu kursu?
4. Czy gdyby Pan Grzegorz obstawiał sam byłby na plusie?
  • Odpowiedz
a gracze z całego świata graliby w naszych firmach

@adamwykoppl: Tak, to takie proste... Na pewno też polska firma, z takim a nie innym kapitałem zakładowym miałaby równie bogatą ofertę co działająca na skali światowej i potrafiła się obronić przed wałami... Znaczy wiadomo, że mają zabezpieczenia, ale chodzi mi o sytuację "przełknięcia" pomyłki, gdy jakiś wał przejdzie niewykryty - płynność finansowa, która jest w stanie to przełknąć. Zapominasz, że podatek to
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: Dzięki za odpowiedź. Przede wszystkim kwestia kursu ... Są gracze którzy chcą wygrywać i wybierają miejsca, gdzie można wygrywać najkorzystniej.
Tak jak w sklepie, wybieramy produkt gdzie cena/jakość jest najlepsza. U bukmachera "produktem lub usługą" jest przede wszystkim kurs danego meczu.

I właśnie tutaj powinniśmy się zastanowić jak zrobić, aby nasi bukmacherzy byli równie konkurencyjni w stosunku do pozostałych.
Na razie z tego co obserwuję to lobbowanie jest -
  • Odpowiedz
@dziubeQ: Teraz dopiero zauważyliśmy twój wpis. W dzień dziecka? Fatalna sprawa! :(
Tak jak wspomnieliśmy, zostało nam ostatnie 5. Dla Grzegorza przeznaczone są 3 jak tylko złapie oddech po swoim ama. 1 zapakowany czeka już na kuriera dla Wielkiego Testera Kubków, a więc jest szansa! Dzień dziecka powinien się tylko pozytywnie kojarzyć. Napisz do nas PW :]
  • Odpowiedz