Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy pomocy..

Kto wtajemniczony wie, że trochę ponad trzy tygodnie temu miałem wypadek na motocyklu. Piszczel zbity, mięsień barku naderwany, z siłowni nici. Praktycznie nic nie robiłem, bo nawet chodzić mi było trudno. Przez co wbiłem na 104 kg, a biorąc pod uwagę że mam 177 cm wzrostu, to nie jest mało..

Ale o co chodzi.. Za tydzień w poniedziałek lecę ze swoją na wakacje i chciałbym zrzucić kilka kilo przez ten tydzień. Wiem że to będzie w chooj trudno, a może i niemożliwe, ale pomóżcie jak możecie.

Jakaś dieta, ćwiczenia etc.

Dzisiaj rano śniadanie: 3 gotowane parówki drobiowe, jajecznica z dwóch jajek. 4 kromki tego małego ciemnego chleba. No i standard, kawa.

Później siłownia: 1 godzina na bieżni, przeszedłem trochę ponad 5 km, pochylenie bieżni średnio 5%, (spalonych kalorii niby 500). Biegać nie dam rady, bo noga boli w chooj. Później 1,5 godziny normalne ćwiczenia. O ile na tricka ćwiczenia wchodziły ślicznie, to bicek i klata marnie, bo bark napierdziela mocarnie. Inne partie mięśni w grę raczej nie wchodzą, bo bark nie pozwala. Na koniec 30 min na orbiteku, program interwał. Niby pokonane 3 km z kawałkiem i ponad 300 kalorii spalonych.

Wróciłem do domu, zjadłem mizerię (duży zielony ogórek i jogurt naturalny 2%), oraz trochę gotowanego kalafiora. i póki co, żreć mi się w ogóle nie chce. Jakby co, to kalafior jeszcze w lodówce czeka.

Przed i po treningu odżywki, białko, HMB, spalacz i BCAA.
Do tego co drugi dzień strzelam w poślad ripped 250.

Mam tak zamiar robić codziennie, czy to ma sens? Czu uda mi się coś zrzucić przez ten tydzień? Dodam że moja normalna waga, to około 92-93 kg.

Najbardziej mi poszło w uda i w poślady. I tutaj chciałbym zrzucić najwięcej tłuszczu. Klata i łapki mimo wypadkowej przerwy, wyglądają całkiem zacnie.

Jeśli możecie, dajcie jakieś rady odnośnie ćwiczeń i diety.

#dieta #mikrokoksy #bekazgrubasow #schudnac #dietetyka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bluelight: 3 parówki i jajecznica z dwóch jaj na śniadanie? trochę za dużo, mi tam starczą na śniadanie 2-3 parówki + chlebuś, później prawilnie po 3-4 h drugie śniadanie. Mniej kołdun się rozpycha i nie musi sobie odkładać organizm. Ja ważę 95kg i mam 179cm wzrostu.
  • Odpowiedz
@Bluelight: troche poźno o tym pomyślałeś ;d Nawet jeśli coś zejdzie z ciebie to na samy początku będzie to woda więc efektow i tak nie zauważysz. Jedz mniej poprostu.

• Odpowiedz
@Bluelight: Mogłeś schudnąć nie ruszając nogą i barkiem a odpowiednio redukując na diecie. W tydzień nie ma fizycznej możliwości schudnąć więcej niż 2-4 kg a większość to i tak będzie woda.
  • Odpowiedz
  • 0
Ten post to trolling? W 3 tyg sie upasles, a teraz chcesz w tydzien to spalic i jeszcze klujesz dupsko? Wtf
  • Odpowiedz
i chciałbym zrzucić kilka kilo przez ten tydzień

@Bluelight: usuń konto. a tak serio, to k---a nie ma szans, 1,5kg wody zrzucisz max, odstaw sól, cukier (w tym słodkie napoje, "soki"), ziemniaki, makarony, tylko mięso/ryby/warzywa o niskim IG, zdrowe tłuszcze i może się coś poprawi. powodzenia cumplu.
  • Odpowiedz