Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja po clonazepamie mam taką wielką dziurę w pamięci, że ok 3h nie pamiętam kompletnie? I tak jest jak mieszam z alkoholem i jak nie mieszam z alkoholem #kiciochpyta #narkotykizawszespoko
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SScherzo: 0,5mg to optymalna dawka dla kogoś kto brał juz podobne substancje, zna je, jakas tolerancja jest, no offence ale nie potrzebowałam zdania umoralniającego, tylko spytałam o blackhole
  • Odpowiedz
@sajko: skoro nie w takim stopniu, to chyba sama sobie odpowiedziałaś. nie moje na wierzchu, po prostu drażnią mnie ludzie którzy sobie łykają psychotropy jak cukierki i potem płaczą, że im się pamięć albo koncentracja rypie, no takie są skutki uboczne, deal with it. nie bez powodu bierze się to doraźnie i pod kontrolą lekarza, a nie przy pomocy gimbów z hyperreala. Twoja sprawa natomiast co z tym zrobisz, Twoje
  • Odpowiedz
@SScherzo: nie wchodzę nawet na hyperral. Pozdro, poćwicz. Jeśli ktoś nie jest w stanie nawet porozmawiać z psychoatrą bo się tego wstydzi to radzi sobie sam. Meh ale zawsze znajdzie się ktoś pokroju twojej persony, morlany głos mirko, obrońca wszystkich aptekarzy i człowiek doświadczony pod każdym względem. Dobranoc, mam nadzieę
  • Odpowiedz
@sajko: ręce mi opadły, benzodiazepiny to nie cukierki, moja koleżanka też brała sama, też czasem popijała przed/po, skończyła na płukaniu żołądka, Ty też masz na to duże szanse.
  • Odpowiedz
@sajko: 2mg, też mialem zaniki pamięci, przy alko to w ogóle czarna dziura. Raz na fazie ugotowałem zajebisty gulasz i nie pamiętam jak :/ Już dawno się z tym nie bawię
  • Odpowiedz