To jeden rodzaj zabawy jest na świecie? Dla jednego impreza to wixa w remizie, dla drugiego koncert Soyki, a trzeci na konwent foto pojedzie. Ważne by trochę świeżych ludzi poznać, endorfin do krwi dorzucić. Potem ze związkiem pójdzie łatwiej, bo pozbędziesz się durnych stereotypów, które siedzą Ci w głowie.
@valdo: no ok. Ty piszesz referat a ja tylko powiedzialam ze imprezy nie dla mnie bo jako imprezy uznaje clubbing i dyskoteking. O innych rozrywkach tu nie mowie
@valdo: @noob_44: moze i kij imprezowy jest. Mam pewne powody ku temu woec jest. Ale impreza dla mnie to tak jak mowilam nocna mordownia klubowa. Nic wiecej
#pytanie #zwiazki
Ja mam już 30. na karku, dalej kawaler i dalej mi z tym dobrze ; )
Komentarz usunięty przez autora
@noob_44: raczej nie
Prawda jest taka że najczęściej przyczyna leży w Nas samych.
ale są też inne rozrywki, ważne by nie zamykać się w czterech ścianach
To jeden rodzaj zabawy jest na świecie?
Dla jednego impreza to wixa w remizie, dla drugiego koncert Soyki, a trzeci na konwent foto pojedzie. Ważne by trochę świeżych ludzi poznać, endorfin do krwi dorzucić. Potem ze związkiem pójdzie łatwiej, bo pozbędziesz się durnych stereotypów, które siedzą Ci w głowie.
Wierz mi, że wiem co mówię. Sam uważałem
@noob_44: moze i kij imprezowy jest. Mam pewne powody ku temu woec jest. Ale impreza dla mnie to tak jak mowilam nocna mordownia klubowa. Nic wiecej