Wpis z mikrobloga

#gnidamabialaczke #gnidawalczy
dziwne uczucie.. zostałem na sali sam..
wczoraj jeden z pacjentów został przewieziony do innego szpitala, po czym drugi został wypisany do domu
dziś trzeci około godziny temu również wyszedł do domu..
zostałem sam na sali czteroosobowej
oczywiście łóżka są już obstawione, ale nowi pacjenci przyjdą dopiero w poniedziałek..
do tego momentu apartament jest tylko i wyłącznie dla mnie..
gnida84 - #gnidamabialaczke #gnidawalczy
dziwne uczucie.. zostałem na sali sam..
wc...

źródło: comment_puHl0N94L8q0sfan0214KpR5Naj1HnS8.jpg

Pobierz
  • 14
@gnida84: Leżąc na onkologii w Gdyni też tego doświadczyłem, z tymże że prawie cały oddział był pusty. Powód? Święta Wielkiej Nocy :) Ogólnie ówczesny oddział w Gdyni był mały i zostałem sam na oddziale z jednym dziadkiem :D
A jak ze spaniem? Nie przeszkadzają ci inni pacjenci? Moi chrapali i... pierdzieli :(
@gnida84: też tego doświadczyłam, leżalam sama, a wszyscy mieli w pokojach kogoś, może to ze względu na mój młody wiek bo leżeli sami starsi ludzie. Niby to lepiej jak nikogo nie ma ale mi po 2 dniach sie samej nudziło, powrotu do zdrowia :)
@dziobnij: korzystam ze stoperów do uszu, więc było mi wszystko jedno :-) dziś w takim razie nocka będzie jałowa :-P
@moderatorzy_go_nienawidzo: jeśli chodzi o wizyty to nie ma problemu, bo pacjenci zazwyczaj sami od razu wyganiają 'swoich' na korytarz gdzie są bardzo wygodne kanapy.. Można tam na luzie posiedzieć, pogadać nikomu nie przeszkadzając :-) także to mi nigdy tutaj nie przeszkadzało..