Aktywne Wpisy
analboss +222
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
ish_waw +3
Który cytat
- Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę 35.0% (486)
- War. War never changes. 19.7% (273)
- Hey, you, you’re finally awake! 12.6% (175)
- Twoja popularność spada! 14.0% (195)
- Chu*owe wybrałeś, inny jest najlepszy 18.7% (259)
dziwne uczucie.. zostałem na sali sam..
wczoraj jeden z pacjentów został przewieziony do innego szpitala, po czym drugi został wypisany do domu
dziś trzeci około godziny temu również wyszedł do domu..
zostałem sam na sali czteroosobowej
oczywiście łóżka są już obstawione, ale nowi pacjenci przyjdą dopiero w poniedziałek..
do tego momentu apartament jest tylko i wyłącznie dla mnie..
A jak ze spaniem? Nie przeszkadzają ci inni pacjenci? Moi chrapali i... pierdzieli :(
Powrotu do zdrowia!
@moderatorzy_go_nienawidzo: jeśli chodzi o wizyty to nie ma problemu, bo pacjenci zazwyczaj sami od razu wyganiają 'swoich' na korytarz gdzie są bardzo wygodne kanapy.. Można tam na luzie posiedzieć, pogadać nikomu nie przeszkadzając :-) także to mi nigdy tutaj nie przeszkadzało..
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5242071998
Ale poszukaj może znajdziesz jeszcze coś lepszego.. Ja te dostałem od taty.. On je załatwiał do zakładu produkującego tkaniny techniczne dla ludzi pracujących przy Krosnach