Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +90
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
diabeu255 +13
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Czym kierują się gracze którzy zostają przez większą cześć kariery rezerwowymi w lepszych klubach. Czy naprawdę dla nich liczy się kasa ? Czy może liczą na to że jednak może dostaną się do pierwszego składu ?
Gdybym był graczem to wolałbym stale grać i się rozwijać, pokazać się, nawet w gorszym klubie, może nawet za mniejsze pieniądze. Starałbym udowodnić światu że warto na mnie postawić.
#pilkanozna #sport wołam też inne tagi bo to się tyczy też innych sportów drużynowych #siatkowka #koszykowka #pilkareczna
@wersX: To są zawodowcy, więc liczy się kasa.
W romantyczne przywiązanie do barw (z małymi wyjątkami) czy ideały kibicowskie można sobie wierzyć będą w gimnazjum. Oni zarabiają tym na życie więc pracują (a nie grają po pograć to my sobie możemy na orliku) tam gdzie lepiej płacą, jak każdy.
@wersX: Jak to już to było mówione przy okazji pobytu Dudka w Realu: Lepiej być zastępcą dyrektora banku niż właścicielem kiosku z gazetami. Nie wszyscy traktują futbol emocjonalnie, dla większości to normalna praca. Lepiej pracować tam gdzie lepiej płacą. A nawet
+ agenci namawiają na takie wyjścia, bo oni dostają % zarobków najczęściej.
Klub/firmę słabszy można zawsze zamienić na lepszy, jeśli się coś pokazuje.
Jest trochę takich zawodników którzy idą do słabszych klubów i tam coś pokazują i potem wracają znowu do lepszych.
@wersX: Przy tak długim sezonie nawet u Ancelottiego każdy gracz swoje minuty dostaje. Poza tym - wygrać jakieś rozgrywki, nawet jako rezerwowy to wielki prestiż. Po trzecie możliwość treningu, codziennego obcowania z najlepszymi również stymuluje