Wpis z mikrobloga

@yeatz: Biegam jeszcze ale niezbyt czesto przez ostatnie pol roku. Staz ciezko okreslic, aktualnie jakies 1.5-2 w miare regularnie w tym sensie ze przynajmniej raz w tygodniu.

@mlg20: Nie moge martwego bo mam troche problemy z plecami. Probowalem przez jakis czas, potem odpuscilem. Z tego samego powodu nie szaleje z ciezarem podczas przysiadow ze sztanga.
  • Odpowiedz
Widze, ze glosowanie przebieglo na korzysc masowania. W takim razie przybiore na wadze jeszcze 5-6kg jezeli sie uda potem pierwsza w zyciu redukcja -10 i powinno byc dobrze. Dziekuje Mirki i Mirkowny za zainteresowanie, dobre slowa i pomoc w podjeciu decyzji. :)
  • Odpowiedz
@KREM_Z_BROKUL: Byłem na diecie 3000kcal przez dwa tygodnie no i od wtedy trzymam ją luźno. Może nie do końca trzymam, ale dzięki tej dwu tygodniowej przygodzie z dietą się dowiedziałem ile mniej więcej mam jeść. Z suplementów to non stop kreatyna.
  • Odpowiedz
@KREM_Z_BROKUL: Codziennie ryż, kurczak lub karkówka gdy ryż brzydnie, pomidory, ogórek świeży, chleb tylko żytni, twaróg półtłusty, płatki owsiane no i czasem domowy obiad jak widzę, że jest mniej więcej zbilansowany. Myślę, żeby kupić jakiś kompleks witamin bo zdecydowanie za mało jem warzyw.
  • Odpowiedz
@KREM_Z_BROKUL: Tylko na śniadanie z mlekiem i owocami plus wiórki kokosowe. Owsiane "górskie" to zalewam wrzątkiem w głębokim talerzu tak by pokryło je i przykrywam na 30min, potem wrzucam do mleka. Kupuje też czasem musli z płatkami owsianymi z biedry, które są gotowe od razu do spożycia. Powinienem na śniadanie dorzucać jakieś białko, ale zwykle mi się nie chce, jak już to 3-4 jajka na surowo:D Ilość? Ponad 100g
  • Odpowiedz
@aptudeskaj: niby w głosowaniu wygrywa masa, ale z doświadczenia ci powiem że długa redukcja to coś okropnego :p ja bym już schodził żeby nie musieć się męczyć na redu
  • Odpowiedz