Aktywne Wpisy
orlen_lite +15
Paliwa wytwarzane z odpadów? Tak, to możliwe! Dzięki inwestycji w biorafinerię w małopolskiej Trzebini do 2030 roku będziemy produkować aż 3 mln ton biododatków rocznie.
Dowiedz się więcej tutaj:
https://www.orlen.pl/pl/o-firmie/media/komunikaty-prasowe/2023/pazdziernik-2023/Proekologiczna-inwestycja-w-Trzebini-produkuje-paliwo-ze-zuzytego-oleju
#orlen #paliwo #energetyka #gospodarka #ekologia
Dowiedz się więcej tutaj:
https://www.orlen.pl/pl/o-firmie/media/komunikaty-prasowe/2023/pazdziernik-2023/Proekologiczna-inwestycja-w-Trzebini-produkuje-paliwo-ze-zuzytego-oleju
#orlen #paliwo #energetyka #gospodarka #ekologia
Randka w Mc Donalds [ sympatia.pl ]
Rok 2013. Dzień przed słynną randką w kawiarni. Pewna loszka w stylu emo dawała mi dużo atencji na sympatii. Ciągle teksty typu ' hehe, ty coś nie chcesz pisać ze mną przez net ' ' Dasz mi buzi bo dzień kobiet ? :3 ' Umówiliśmy się w parku, spóźniła się jakieś 20 min xD Z ryja nawet 8/10 z ciała również, ale była dość wysoka plus wysokie buty co sprawiło że musiałem chodzić wyprostowany. Usiedliśmy na ławce i zacząłem jej opowiadać, że tutaj straszy często. Był to późny wieczór i park był pusty.Ona siedziała obsrana i mówiła żebym przestał. Gdybym umiał wywinąc oczami tak żeby widoczne były tylko białka odwróciłbym się powoli w jej strone i powiedział, że lubiłem tu chodzić gdy jeszcze żyłem xD Opowiadała mi, że miała jakiegoś kolesia którego poznała w grze League Of Legens który miał 28 lat o ile dobrze pamiętam i był z Holandii. Zączął pracować jako lekarz i musieli ze sobą zerwać - xD A loszka 18 lvl. Mówiła mi też, że nie ma jakiegoś dużego doświadczenia i lubi duże dłonie u facetów i mocne klapsy w dupe xD Zaczęło się robić zimno i stwierdziła, że ja jako facet mam wybrać jakieś ciepłe miejsce. Szkoda mi było kasy na hipsterskie kawiarnie w pobliżu to zabrałem ją do maka. xD Ona nic nie chciała wieć kupiłem sobie kawę i poszliśmy na górę. Z racji tego, że nie chodzę do maka, nie piłem kawy przez ten dziubek tylko zdjałęm tą pokrywe i piłem jak ze szklanki. xD Po wypiciu kawy poszliśmy bo umówiła się z kumplami gejami na jakąs noc filmów w kinie. Oczywiście nie musze dodawać, że już nigdy więcej się nie odezwała. xD
lubię takie :D