Aktywne Wpisy
qaluhilak +51
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Cancermoon +8
Prawda to taka jest ze albo sie urodzisz z jakims talentem i ktos ci go pokaze i to wykorzystasz albo cale zycie kolchoz
2. Poprzedniego dnia probuj cos ogarnac - bez skutku, troche opanuj zadanie z rysowaniem wykresu po wlasnosciach
4. Nie wchodz na grupe FB roku aby zobaczyc jak inni sie ucza i co pisza
5. Idz spac nic nie umiejac ( ͡° ʖ̯ ͡°)
6. Idz na kolosa i usiadz obok kogos kto troche umie
7. Babka rozdaje i przesadza tego kogos o jedno miejsce dalej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
8. Probuj od niego sciagnac - ma inna grupe (╯︵╰,)
9. 20 minut trac na myslenie ze nie zdasz
10. W koncu zbierz mysli, wyjmij telefon (60% baterii) i zrob jakos zdjecie kartce
11. Napisz ogloszenie na FB ze zaplacisz jak ktos zrobi - nikt sie nie zglasza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
12. Probuj kilka razy wrzucic na wykop - nie chce zdjecie sie uploudowac ( ͡° ʖ̯ ͡°) (http://www.wykop.pl/wpis/12878835/pomocyyy-matematyka-informatyka/)
13. Juz tylko 30% baterii
14. Patrz sie w okno i mysl o tym ze nie zdasz i co zrobisz
15. Probuj jeszcze raz wrzucic na wykop i wejsc na FB - Internet nie dziala ( ͡° ʖ̯ ͡°)
16. Minelo prawie 1.5h i ponizej 30% baterii
16. Wejdz na FB by usunac ogloszenie by ktos zrobil zadania
18. Odswieza sie strona tablicy FB sama, wyskakuje z grupy wpis ze zdjeciem z wczorajszego kolokwium
19. Z ciekawosci przegladaj posty i zdjecie kartki ze wpisu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
20. Po kilku sekundach uswiadom sobie ze masz 3 z 5 te same zadania (✌ ゚ ∀ ゚)☞
21. Wsrod postow znajdz zdjecia jakies odpowiedzi do nich - oby dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
22. Spisz 3 zadania w tym trzecie bedac odslonietym (kto nie ryzykuje ten nie pije szampana ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
23. Zadanie z wykresem ktore wczoraj troche robiles zrob w polowie
24. Oddaj kartke i modl sie ze dostaniesz chociaz 3 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
25. Oby profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#coolstory #truestory
@Smola87: Właśnie gościu miałem identyczną sytuację jak OP, po prostu rzuciłem studia po pół roku. Jak nie chce ci się uczyć, to po co się męczyć
Komentarz usunięty przez autora
Tak samo jest u inzynierow i przy innych zawodach ze pierw sie wykazesz umiejetnosciami i wiedza i dopiero pomalu mozesz samemu robic proste rzeczy gdzie ryzyko jest male.
Nagonka to typowa hypokryzja wykopkow bez doswiadczenia zawodowego.
@corrallus: Ta nagonka wynika właśnie z mojego doświadczenia zawodowego. Studęty przychodzo, prawie każdy nadęty, chce nie wiadomo ile, a guzik umie, bo ściągał.
Do tego nie widzą problemu w krętactwie i kolorowaniu rzeczywistości.
Sam ostatnio sciagalem na genetyce klinicznej bo nie kojarzylem syndromu a zalezy mi na moim stypendium naukowym.