Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bardzo lubię czytać wpisy i przemyślenia pewnego Mirka. Kilka razy przyznawał w nich, że czuje się samotny i pewnie nigdy nie znajdzie dziewczyny. Napisałam mu priv, że chętnie bym go poznała, bo podobnie patrzę na świat. Zablokował mnie i dalej pisze o swojej samotności... #damskiprzegryw #przegryw
─────────────────────
· Akcje:
Bardzo lubię czytać wpisy i przemyślenia pewnego Mirka. Kilka razy przyznawał w nich, że czuje się samotny i pewnie nigdy nie znajdzie dziewczyny. Napisałam mu priv, że chętnie bym go poznała, bo podobnie patrzę na świat. Zablokował mnie i dalej pisze o swojej samotności... #damskiprzegryw #przegryw
─────────────────────
· Akcje:

Metylo +2
wystarczyło wstawać wcześniej, ciężej pracować kupować perełki inwestycyjne od Oskara deweloperskiego na wynajem
#nieruchomosci
#nieruchomosci

@tatarysh: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@przegryw69: Thank You, Captain Obvious. Czego nie zrozumiałeś w wyrażeniu "domyślnie nie można"?
@tatarysh: Jeżeli Twoja maszyna ma być w jakikolwiek sposób widoczna "z internetu" nie robiłbym tego. W ogóle praca na koncie roota jest uważana za "niehigieniczną".
@przegryw69:
1. Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
2. Na niektórych dystrybucjach nie zalogujesz się na konto roota również z konsoli, gdyż konto to jest najzupełniej w świecie zablokowane i dostaniesz się tylko przez sudo.