Wpis z mikrobloga

@neib1: Przeczytałem regulamin. I nie wiem czy sie czepiasz czy mnie tylko informujesz o tym, że powstał regulamin tego tagu, ale według wytycznych jak najbardziej sie sprawdza utwór pod ten tag :-) Czuwaj!
  • Odpowiedz
@glownights: Gdyby tak było zaplusowałby Cię ktoś inny niż bot :) Posiedź, wczuj się, zrozum. Sam zobaczysz, że tego typu numery tu nie mają miejsca. Sam też na tym skorzystasz, bo chodzą tu świetne numery.
Czuwaj.
  • Odpowiedz
@neib1: To proponuje usunąć w regulaminie gatunek downtempo np. To nie bede tego typu utwory wrzucał pod ten tag:) Jednemu się podoba, drugiemu nie, nie którym botom najwidoczniej sie podoba;-) Czuwaj:)
  • Odpowiedz
@glownights: Mniej więcej co drugiemu nie idzie prztłumaczyć. Więc polecam posiedzieć i posłuchać co mireczky wrzucajo. Może lepiej Ci to rozjaśni niż tłumaczenie, bo być może nie jestem najlepszym dydaktykiem.
Czuj-czuj. Czuwaj.
  • Odpowiedz
@neib1: Sam często wrzucam pod ten tag, nie musisz mi tłumaczyć. Prosze usunąć z tego pięknego regulaminu np. downtempo to ludzie nie będą wrzucać tego typu utworów - Proste i Czuwaj!!:)
  • Odpowiedz
@glownights: Po prostu spróbuj zrozumieć klimat tagu colego. Już nawet pomijając fakt, że ten kawałek nie ma nic wspólnego z downtempo - tylko jest to rap miksowany z lekkim housem, ale to nawet nie o to dokładnie chodzi. Po prostu spróbuj załapać tutejszy klimat, którego nie rozumiesz. Pomyśl, że jesteś w gościach :) Też nie założyłem tego taga. Przyszedłem w gości i starałem się załąpać i dopasować, a nie kłócić
  • Odpowiedz
@neib1: Kolego rozumiem ten klimat. Rap czy nie rap zmiksowany jak najbardziej downtepo. Jakiś czas temu niejaka alehandra też wrzucała z tym, że dupstep czy sie ktoś czepaił? nikt sie nie czepiał. Już jakiś czas wrzucam utwory pod ten tag oraz czasami też przesłuchuje utwory innych użytkowników także nie musisz mi kolejny raz pisać i tłumaczyć zebym sie wsłuchiwał. Jest taki przycisk X który zatrzymuje piosenke, także nie ma sensu
  • Odpowiedz
@glownights: Nikt nie będzie zmieniał regulaminu tylko dlatego, że nie rozróżniasz gatunków xD Dla mnie wyjściem jest danie Cię na czarnolisto po prostu, ale zawsze staram siętego uniknąć - dlatego tłumaczę. Niektórym się po prostu jednak nie da przetłumaczyć i tyle. Może jaki słoń Ci nadepnął na ucho, może co :) Albo dam Ci jeszcze szansę, bo widzę, że jeden kawalek dałeś dobry. Ale tłumaczyć już mi się nie chce.
  • Odpowiedz
@neib1: hehe Czytaj kolego ze zrozumieniem i tyle pozdrawiam :) a jeśli wątpisz, że mi słoń na ucho nadepnał to obawiam się, że się mocno mylisz;-) troche w muzyce tego typu siedzę spod tego tagu więc zaniechaj oszczerstw wobec mnie ;-)) Miłego wieczoru @neib1
  • Odpowiedz