Wpis z mikrobloga

Grał ktoś na tym csgojackpot? Mógł by mi ktoś wyjaśnić jak działa wrzucanie itemków etc? (tzn. kiedy mnie wrzuca do losowania? Jak skiny dostanie bot czy od razu)
#csgo #csgojackpot
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arsky: A działa to tak: wybierasz z eq itemki (maksymalnie 10), wysyłasz je dla bota i bierzesz udział w losowaniu :P Oczywiście im więcej wrzucisz, tym większe szanse masz wygrać. Kiedy będą conajmniej 3 chętne osoby, rozpoczyna się odliczanie 5 minut, po tym czasie wybierany jest zwycięzca, który zgarnia całą pulę. Po wygranej bot niemalże natychmiast wysyła ci ofertę z wygranymi. Każda stronka odtrąca sobie pewien % wygranej, najczęściej jest
  • Odpowiedz
@maxciekpl: csgojackpot wydaje mi sie najbezpieczniejszy :P Wiesz moze czy jest tam mozliwosc zdeponowania skonow i poczekania na "pule" ktora Cie interesuje?
  • Odpowiedz
@arsky: wszystko jest bezpieczne, na csgojackpot szybciej przepierdzielisz tą kasę, niż ci się wydaje :) tam trzeba wchodzić z tysiącami, żeby coś wygrać :) i nie ma raczej takiej możliwości, za dużo ludzi tam gra
  • Odpowiedz
@arsky: na skinomat gra się gunwo skinami, na csgoskins.net gra się dziesiątkami i setkami dolarów, a csgojackpot jest dla bogaczy, bo tam sie tysiącami gra.
Z Twoją pulą polecam csgoskins.net, będziesz mięć ogromny % i dużo wygranych. Ja ogólnie wygrałem na tej stronce już 50 ejro ;)

edit:
teraz się skapłem, że miesiąc temu pytałeś :D
  • Odpowiedz