Wpis z mikrobloga

@wykopowy_on: CR nie dość, że ma opóźnienia, to jeszcze sporo błędów w tłumaczeniu.

Po co czekać, skoro Commie wypuszcza swoją wersję w piątek rano? No chyba, że masz uraz do ich memesubów, ale Yahari tłumaczą normalnie, dodają bardzo mało swoich "żartów".
@wykopowy_on: Z tego co wiem, to Yahari na stronach streamujących pojawia się zaraz po wypuszczeniu subów od Commie. Dzisiaj rozmawiałem o najnowszym odcinku ze znajomym oglądającym tylko streamy, więc spokojnie znajdziesz najnowsze odcinki do streamowania zanim HS zripuje suby od CR.

edit: na pierwszej lepszej stronie do streamowania (http://animeshow.tv/) już jest, podobno od 9 godzin.
@wykopowy_on: Wydaje mi się, że admini stron streamujących po prostu czekają na pierwszą wersję która pojawi się na nyaa i puszczają to w świat, nie patrząc nawet czyje to suby. Commie robią dobre tłumaczenia, pomijając czasami niezrozumiałe heheszki, więc nie ma co narzekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Apropo tłumaczeń wrzucanych na strony do streamowania, przypomniała mi się historia o pierwszym odcinku Yuri Kuma. Wtedy jeszcze żadna oficjalna
@Verkun: A, te napisy akurat znam xD Krążyły trochę po necie.
Ja to co mogę oglądam na CR, resztę na jakiś kissanime i tym podobnych.
Od czasu do czasu zdarza mi się również ściągnąć jakieś anime, głównie filmy.