Wpis z mikrobloga

Kurcze, kuleję trochę ze znajomości naszych służb wywiadowczych. Co jest niewygodnego dla Komorowskiego związanego z WSI? Proszę w miarę możliwości uściślić temat w maksymalnie kilku zdaniach, swoimi słowami, nie odsyłać do literatury (choć mile widziana na poparcie swojej tezy).
#polityka #pbk #wybory #wsi
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@humszlok: spoko, dla większości to i tak pierwsza w życiu przeczytana książka będzie
@Ideologia_Gender: rozumiem. Obawiam się, że mirko to nie będzie zbyt rzetelne źródło wiedzy, bo jest bardzo jednostronne. Ja jestem w sumie bezstronny, ale mnie interesuje, nad czym się tasują kuce :s
  • Odpowiedz
@Ideologia_Gender: heh, o to chodzi, żeby ktoś nawet w kilku słowach napisał, co przez to rozumie, ale cumpel @humszlok ma jednak rację, że książki stoją na półkach, a pelikany łykają co ktoś inny powie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pherun: ja nie pytam co sądzić o książce, tylko o co chodzi z WSI :P I skoro ta książka robi tu taką furorę, to chyba ktoś powinien być w stanie to wytłumaczyć, nie? :P
@Ideologia_Gender: nie narzekam, beznamiętnie stwierdzam jedynie, bo mi to nie przeszkadza, na co dzień mam całą politykę na czarnej liście :P Ale temat wyborów jest zbyt gorący, by go zignorować. Toteż się zainteresowałem i
  • Odpowiedz
@Arveit: odpowiedzialem ci i odpowiem ponownie - w 2 zdaniach ci powyzej skrocilem o co chodzi. Chcesz dokladniej - PRZECZYTAJ KSIAZKE. Bo aktualnie narzekasz na stronniczosc wykopu i na "pelikany" - a sam tym pelikanem chcesz byc oczekujac na zdania kogos innego ZAMAST SAMEMU JE SOBIE WYROBIC - czytajac ksiazke. EOT - nie mam czasu na takie gadanie.
  • Odpowiedz