Aktywne Wpisy

Ssslave +30

Shatter +987
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek

I nie #!$%@? mi że jest alternatywa, bo grałem dzisiaj faceita 2 razy i 1 raz typ od nas wyszedł po pierwszej rundzie i forfeit, a drugi tez wyszedł ale ugraliśmy w 4vs5 mimo przegranej po ct 7-8. I to nie był normalny mecz, po prostu tamci grali beznadziejnie + zaczeli trollować.
ESEA to już w ogóle nawet nie biorę pod uwagę po tej aferze z ich klientem który był koparką bitcoinów i najnowszej tym bardziej.
Nie ma alternatywy dla tego rakotwórczego MM i tyle.
tl;dr MM jest #!$%@?, nie ma alternatywy i mimo, że czuje że powoli gram coraz lepiej, to ni cholery nic to nie zmienia bo trafiam na jakichś smurfów z dupy czy cziterów i nigdy nie wiem który jest który.
#gorzkiezale
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Zależy, jeśli masz dobrą dykcje, mądre decyzje to nie martw sie, posłuchają. Zaś jeśli twoje taktyki to łamanym angielskim powiedziane "rush b dont stop" no to wybacz.
2. Znajdz team?
3. Ja tam przeważnie dostaje normalny team i się dobrze gra, może po prostu ty nie potrafisz z nimi współpracować, bo jak ktoś coś zrobi to sie denerwujesz i wyzywasz?
Przykład - raszowanie mida na cache na pistoletówce. Nawet topowa drużyna z Ameryki nie potrafi tego robić, mowa o Cloud 9. W meczu przeciwko VP wybiegła przez smoke na pistoletówce jak jakieś silvery i popadali
no a jak ktoś mi z takim czyms wyskoczy a pozniej chce dac taktyke to mam go w dupie
Jeśli takiemu powiesz spokojnym glosem, ogarniętym angielskim wraz ze zwrotami grzecznosciowymi to wezmie sobie to do serca. przykład: "Hey buddy, can you change ur awp play style? This guy is pretty sick and i think you shouldnt fight with him