Wpis z mikrobloga

#csgo #!$%@? te MM, co grę jak przeciwnik ma staty np. 10-1 i otwiera, to patrzysz jego profil a tam 12.5 godzin przegrane. I nie, nie mam srebra tylko szeryfa i już rozumiem dlaczego np taki shroud przestał grać MMy. Można wpaść w niezłą paranoje, już nie wiesz kto jest smurfem, kto ma świetną grę, kto jest odpalony a kto nie przez to że tyle jest cziterów.

I nie #!$%@? mi że jest alternatywa, bo grałem dzisiaj faceita 2 razy i 1 raz typ od nas wyszedł po pierwszej rundzie i forfeit, a drugi tez wyszedł ale ugraliśmy w 4vs5 mimo przegranej po ct 7-8. I to nie był normalny mecz, po prostu tamci grali beznadziejnie + zaczeli trollować.
ESEA to już w ogóle nawet nie biorę pod uwagę po tej aferze z ich klientem który był koparką bitcoinów i najnowszej tym bardziej.
Nie ma alternatywy dla tego rakotwórczego MM i tyle.

tl;dr MM jest #!$%@?, nie ma alternatywy i mimo, że czuje że powoli gram coraz lepiej, to ni cholery nic to nie zmienia bo trafiam na jakichś smurfów z dupy czy cziterów i nigdy nie wiem który jest który.

#gorzkiezale
  • 20
@7damian7: tak , ale na mm zawsze schemat jest ten sam . Jak grasz z randomami to nikt nie daje taktyk wiec co grę jestes igl którego nikt nie słucha bo każdy chce byc lurkerem i drugim get rajtem. Od golda co rundę muszę przypominać ludziom ze przeciwnicy mogą zrobić eco pusz z granatami (przykład: przegraliśmy 3-12 po ct inferno, zcomebackowalismy do 14-10 bo ciagle puszowali, aż w końcu zpuszowali banan
@dzeksondzekson: wszystko to co piszesz odnosi sie do garnia z randonami, wiec nie graj solo. Na 2 koncie 3 razy po spadku z LE gralem 3 szybkie mecze w okolicach 16-3, 16-4, wszystkie mecze gralem solo, od mge do le (jakies 6-7 meczy), a wiec sie da, tylko nie ma co na randomow spinac, bo i tak nie posluchaja. Na tym koncie gralem tylko rozgrzewki przed meczami na mainie, a wiec
@dzeksondzekson:
1. Zależy, jeśli masz dobrą dykcje, mądre decyzje to nie martw sie, posłuchają. Zaś jeśli twoje taktyki to łamanym angielskim powiedziane "rush b dont stop" no to wybacz.

2. Znajdz team?

3. Ja tam przeważnie dostaje normalny team i się dobrze gra, może po prostu ty nie potrafisz z nimi współpracować, bo jak ktoś coś zrobi to sie denerwujesz i wyzywasz?
@Najkon: 1. Proszę Cię, chyba nigdy nie grałeś MMów albo jesteś naiwny. Na MM działają właśnie jedynie takie rodzaje taktyk typu rasz pusz cokolwiek, bo wtedy wszyscy zgodnie biegną i mają cel. Inne są zbyt trudne.
Przykład - raszowanie mida na cache na pistoletówce. Nawet topowa drużyna z Ameryki nie potrafi tego robić, mowa o Cloud 9. W meczu przeciwko VP wybiegła przez smoke na pistoletówce jak jakieś silvery i popadali
@dzeksondzekson: twoje dosadnie pewnie wygląda: why the fuck you peeking on middle
no a jak ktoś mi z takim czyms wyskoczy a pozniej chce dac taktyke to mam go w dupie
Jeśli takiemu powiesz spokojnym glosem, ogarniętym angielskim wraz ze zwrotami grzecznosciowymi to wezmie sobie to do serca. przykład: "Hey buddy, can you change ur awp play style? This guy is pretty sick and i think you shouldnt fight with him
@Najkon: Kto powiedział że jestem dobrym strategiem i strat callerem? Robię to bo nikomu innemu się nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°) . A co do zwrotów grzecznościowych to mam z tym problem. Bo każda runda wygląda tak, że muszę mówić żeby wszyscy się rozstawili bo mogą krócić na eco/robić plecy. Każdą rundę muszę mówić że jeśli krócili maina czy mida 2 razy i im wyszło to
@dzeksondzekson: nie wgłębiając się w szczegóły, ja kilka dni temu postanowiłem zrobić sobie z tego powodu przerwę. Znów był wysyp dziwnych ludzi po fali banów, ja straciłem rangę przegrywając z 60 godzinowymi kontami.
@dzeksondzekson: jest. Ja to odczułem kilka dni po tej fali, nagle przybyło dużo osób na MGE, świetnie strzelających, sprawdzających każda miejscówke, wyczekujaxych nawet jak idziesz na walku... Szkoda gadać, zobaczę jak będzie za tydzień.