Aktywne Wpisy
apaczacz +112
Nie mógłbym spojrzeć w lustro gdybym oddał głos na Lewicę, Konfederację i PiS.
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
ni0bi +41
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#konfederacja #wybory
#konfederacja #wybory
Są sytuacje, gdy przekleństwo jest naturalną reakcją i są kobiety, którym wychodzi to w uroczy sposób. Potraficie to robić, ale "#!$%@?", "#!$%@?", "#!$%@?" od samego wejścia jest tak odrzucające, jakbyście nie umyły zębów.
#rozowepaski
@Venro: #!$%@? jak potłuczony. Gdyby te cechy były wrodzone to niepotrzebny byłby kulturowy wzorzec do wpajania ich bo... te cechy byłyby wrodzone.
@dondon: Kulturowy wzorzec jest pielęgnowany i to zupełnie naturalne.
@PaleRuskieFajki: nie, nie są. to są kulturowe cechy.
na przykładzie dzieci widać najlepiej, jak mają #!$%@? we wzorce płci. to rodzice i otoczenie je kształtuje. niejeden chłopiec się bawi lalkami, niejedna dziewczynka wspina się na drzewa. nie każdemu dziecku jednak na to się pozwala, bo rodzice często nie są chętni by kupić chłopcu lalkę. bo to dla bab w końcu. tak się rodzi utrwalanie
@Retrospekcja: ale taguj #logikarozowychpaskow bo to jest tak głupie i nieodnoszące się do wpisu OPa, że aż smutno.
Kwestia kobiety, charyzmy, sposobu wypowiedzi i
Niemniej u ludzi kobieta jest tą delikatną i tą swoją "słabością" kusi mezczyzn. Pewne cechy są typowe dla ktores z plci, to ze jestes wyjatkiem nie oznacza ze nagle twoja indywidualnosc ma przelozenie na wszystkie kobiety.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora