Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Są sytuacje, gdy przekleństwo jest naturalną reakcją i są kobiety, którym wychodzi to w uroczy sposób. Potraficie to robić, ale "#!$%@?", "#!$%@?", "#!$%@?" od samego wejścia jest tak odrzucające, jakbyście nie umyły zębów.
#rozowepaski
@Nensala: To oczywiste.
@Tasde: Przedziwna logika, bo przecież moja wolna wola pozwala mi również wymieniać się spostrzeżeniami na temat kobiet, czyli dokładnie to, co robię teraz.
A ja mam prawo wydać ocenę twojej oceny, więc wszystko jest prawie ok.
Prawie, gdyż ważne jest to co mówisz i jak mówisz.
Jakbyś napisał, że nie lubisz klnących kobiet i wolałbyś, żeby używały swojej wrodzonej delikatności, to byłoby twoje spostrzeżenie, ale tak nie napisałeś a zamiast tego użyłeś apelu czyli próby narzucenia innym osobom swojego poglądu, a to już nie podlega pod wolność osobistą.
@Venro: Mężczyźni powinni być pewni siebie, męscy, zdecydowani i namiętni!
@Venro: #bialorycerz
Przy niej staram się w ogóle nie przeklinać, ale zdarzy się czasem cholera. ;)
Polecam takie dziewczyny. Kwintesencja kobiecości, nie dość, że piękna i mądra, to jeszcze moja miłość :)