Aktywne Wpisy
Caracas +56
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Jabby +851
W pewnym momencie wykminiłem, że na pustych "lewych stronach" numer strony zakryję białym kwadratem, a nikt się raczej nie zorientuje, że numeracja się nie zgadza (no bo w końcu przeskok o 1 stronę). Ale wolałbym to zrobić porządnie.
Kolejnym pomysłem było podzielenie dokumentu na kilka części,czyli tam gdzie ma być strona przeniesiona - do drugiego dokumentu i rozpoczęcie numerowania od X strony.
Tyle że to też z dupska, bo w uczelnianej drukarni ogólnie podobno kręcą nosem jak trzeba coś dodatkowo zrobić, najlepiej im dostarczyć jeden pliczek, powiedzieć że dwustronnie i tyle.
Mógłbym pójść w innym miejscu wydrukować, tylko że żal kasy, bo zaletą tej drukarni na uczelni jest to, że drukują i od razu oprawiają za jakieś naprawdę grosze, tak z 3 razy taniej wychodzi niż "normalnie".
Jak to zrobić w Word, żeby to było cacy? :P
Nie da rady jakoś pomijać numerowania na wybranych stronach czy coś?
Nie wiem, może to banał a ja już zgłupiałem i nie pomyślałem o najprostszym rozwiązaniu. :F
Edyta: Aaaaa i ogólnie na ok 5 stronach w ogóle nie chcę numerka. Na 1 i 2 stronie oraz na końcu ze 3 strony, także dodatkowy problem :) Ale to już idzie zakryć tym zasranym kwadracikiem :D
#word #pracainzynierska #pracadyplomowa #studia #studbaza #pomocy #pomoc
Dziwie się, że w MS Office (co jak co, ale chyba najlepszy i najbardziej rozbudowany pakiet biurowy) nie przewidzieli czegoś takiego.
Albo ja właśnie