Aktywne Wpisy

Kismeth +932
Nie ma to jak wrócić na ten gównoportal po miesiącu bana za napisanie, że są dwie płcie i zobaczyć, że cenzuruje się teraz tutaj słowo 'p--o' xDDDDDDDDDDD
18 lat konto to jednak chyba za długo.
18 lat konto to jednak chyba za długo.

PogromcaPISu +15
Pytanie za 1000000 pkt. Jeżeli nie dopłata do kredytu to jaki inny pomysł/rozwiązanie?
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
źródło: Screenshot 2024-09-03 at 11-27-12 Program kredytowy #naStart - mFinanse
Pobierz

Sprzedaję na Allegro m.in. power banki. Wczoraj allegro usuneło mi aukcję. Na pytanie o powód usunięcia w odpowiedzi dostałem:
Chyba trochę kogoś poniosło.
Z tego wynika że usunęli mi aukcję bo w tytule miałem napisane "Power Bank".
Równie dobrze mogę założyć firmę o nazwie "Laptop" i zgłosić do allegro naruszenie praw i usunąć wszystkie aukcje ze słowem "laptop" w tytule.
@allegro_pl - Wy nie jesteście normalni...
#allegro #alledrogo #fucklogic
Komentarz usunięty przez moderatora
@czteropak: Czyli jednak "no name", najpopularniejsza marka z Chin (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_3C6ceiY8Ql8Pmbo5JIqFpIFsINKB0403.jpg
PobierzSSC postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat
łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało:
"Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?"
Celnik na polsko- niemieckiej
źródło: comment_XDi0NlpRUy2CdBF1032ek5oFrMh7Km2d.jpg
PobierzBmw (auto) - bmw (firma)
Czaisz, Coral?
@peterx122: Tylko na jakiej podstawie usuwają takie aukcje? Aukcja narusza prawa Firmy Power Bank. Nosz k---a. Nie ma takiej firmy w całym wszechświecie i okolicach.
@pila_mechaniczna: Bo jest to jedna z dochodowych gałęzi sprzedaży?
Im sie po prostu nie chce sprawdzać, weryfikować itp. Mają naście
@czteropak: to masz problem, bo allegro może sobie usuwać co chce i kiedy chce (Tobie wtedy musi zwrócić kasę). ich portal, ich zasady, ich fochy.