Aktywne Wpisy
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Pan_Slon +43
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Jak zwykle zadzwonił do mnie telemarketing T-Mobile z nieznanego numeru - nie wiedziałem że to telemarketing, po odebraniu (mogłem nie odebrać ale może ktoś mi znany jednak dzwoni) najpierw uslyszalem sygnał połączenia (i chciałem się szybko rozłączyć ale jednak za wolny jestem) potem slysze w tle jakby tłum gadających ludzi (pewnie otoczenie w call center). Jakaś babeczka mówi "Halo dzień dobry" a ja nic. Jeszcze tak powtarza ze 2-3 razy i się rozłącza. ;)
Ja po tej akcji myk do googla i okazuje się, że chcą mi wcisnąć ofertę. Co lepsze dwa dni temu też dzwonili z innego numeru i chyba do tej pory nie zrozumieli kombinacji słów "Dziękuje, nie jestem zainteresowany".
Tak czy siak: numer 604812153 polecam sobie dodać do blokowanych.
Pozdrawiam z tego miejsca marketing T-Mobile!
#ktodzwonil #telemarketingcwel #tmobile #paranoja
@sir_piesel: No z tą to nie. Ale tak jak pisałem wcześniej, są inne. Nie wiem akurat czy dzwonili teraz z inną, ale wolałbym żeby w ogóle z jakąkolwiek nie dzwonili, bo gdybym chciał to bym sam przyszedl do nich/sprawdził na necie.
Więc trzeba będzie zrobić to tak