Mam dość. Miej 20 lat Skończ technikum, napisz matury. Bądź 2,5r z dziewczyną i planuj dalsze życie. Przed maturami załap kleszcza. Po maturach okazuje się ze masz rumień wędrujący - lekka panika antybiotyki 3 dni później idziesz do dermatologa do kontroli. Pokazujesz dziwne zmiany z pieprzykami. Dowiadujesz się ze masz raka skóry - czerniaka.
Jedyne na co mam ochote to pare gramów ołowiu w głowe...
Ale wiecie Mirki co, całe zycie byłem swiadomy ze bede miec raka skóry, dziadek ma, jego brat tez. Ogolnie pol rodziny. Tylko nie spodziewałem sie chujka tak szybko
@Svenowski: Nie poddawaj się! Jeżeli to nie jest jakieś bardzo zaawansowane stadium to będzie dobrze. Walcz uśmiechem i pozytywnym myśleniem z tych s--------m. Mirko jest z Tobą.
@mala_mi_123: nie trzeba, albo boga nie ma i twoje modły są bez sensu albo jest i też są bez sensu, bo już pokazał jaki jest życzliwy i dał mu prezent w postaci czerniaka, niezły śmieszek z tego boga
Miej 20 lat
Skończ technikum, napisz matury.
Bądź 2,5r z dziewczyną i planuj dalsze życie.
Przed maturami załap kleszcza.
Po maturach okazuje się ze masz rumień wędrujący - lekka panika antybiotyki
3 dni później idziesz do dermatologa do kontroli.
Pokazujesz dziwne zmiany z pieprzykami.
Dowiadujesz się ze masz raka skóry - czerniaka.
Jedyne na co mam ochote to pare gramów ołowiu w głowe...
#gorzkiezale #rak #przegryw #svenpechowiec
albo jest i też są bez sensu, bo już pokazał jaki jest życzliwy i dał mu prezent w postaci czerniaka, niezły śmieszek z tego boga