Wpis z mikrobloga

@mustafas00: grałem ostatnio w cs'a na jakimś angielskim serwerze. wbił jakiś polski sebix, ktoś mu wbił heada to napisał na czacie "hehe nice shot nyga". nagle wszyscy angole się na niego rzucili i zaczeli pisac "no racism or gtfo". sebix zaczal odpisywac "why? no racism" itp. potem zaczely sie wyzwiska "fuck off polish scum", "fuck polish workers" i że zabieramy im prace itp. w końcu sebixa wywalili z serwa. jaka
  • Odpowiedz
@TOTYLKO_JA: @avetimoon: @LostHighway: @Chael: @BGZZ:

Ooooo, czekajcie, czekajcie mamy tutaj fachowców, grafficiarzy z Wykopu. Wiem co to graffiti, bo kolega mi mówił LOL :) Ja zapewne w przeciwieństwie do Was wiem co to graffiti, bo sam kiedyś malowałem.

A nawiasem mówiąc (Słownik języka polskiego):
Graffiti: 1. napis lub obraz o różnorodnej treści malowany na zewnętrznej ścianie jakiegoś budynku,
  • Odpowiedz
  • 4
@mustafas00: jeżeli wiesz o kimś takim jak Forin lub VHS Crew- nie zaglądając do google- chociażby, to możemy porozmawiać, jak nie to s--------j. Tak, również biegałem kiedyś z puszką. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@mustafas00: Mając szacunek do ludzi którzy malują prawdziwe graffiti (które można podziwiać a nie jak bohomazy AK47) nie p----------ś kocopołów. Dla mnie jak ktoś mówi na jakiś napis typu C--J, HWDP a w tym przypadku POLES OUT graffiti jest burakiem i ignorantem. A jedziesz po wykopkach cytując wikipedie. Pewnie jak zabierasz się do panny też przeglądasz wiki.
  • Odpowiedz
  • 0
@BGZZ: pamiętam jak jarałem się jego wrzutami w Ślizgu pod koniec lat 90-tych. Z tego co kojarze to jego pierwsze dzieło w 3D zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Teraz prawdopodobnie zajął się jakimiś legalami.
VHS bombili wtedy srebro najczęściej. WTK też pozostawili jakiś ślad w mej pamięci. Ehhh... Stare czasy

@mustafas00: nazywaj jak chcesz. Ja wolę walnąć prosto z mostu niż się cackać w "ą" i "ę". Poza
  • Odpowiedz
@Chael: Teraz głównie robi okładki dla muzyków, ale nie jakieś takm okładeczki tylko konkretne wydawnictwa. Gość ma głowę pełną pomysłów nadal, ale chyba brak czasu na bieganie z puszką.

http://forin1.com/
  • Odpowiedz