Wpis z mikrobloga

@heilsatan: powiem Ci jako starszy kolega, że zawsze słabo mi się robi jak widzę takie akcje jak Twoja. Któregoś pięknego dnia sięgniesz po magnez albo inną witaminę C i niechcący zrozumiesz jak debilne było wytatuowanie sobie takiego gówna na połowie nogi. I nie mówię tutaj o Twoich własnych preferencjach a o zwykłych sytuacjach życiowych. Gdybym był Twoim szefem i któregoś pięknego dnia zobaczyłbym ten szajs (bo akurat wpadłabyś na pomysł
  • Odpowiedz
Gdybym był Twoim szefem i któregoś pięknego dnia zobaczyłbym ten szajs (bo akurat wpadłabyś na pomysł wyskoczyć w krótkich spodenkach albo mini) to jeszcze tego samego dnia Ty zobaczyłabyś wymówienie.

@marusz: Chciałbym mieć szefa który mnie zwalnia za tatuaż. Nie musiałbym pracować tylko żyłbym z pieniędzy takich idiotów.
  • Odpowiedz
@void1984: A co za problem? Zatrudnij się w prokuraturze i na drugi dzień strzel na czole tatuaż "j---ć sąd". Zobaczymy jakie zbierzesz z tego tytułu bonusy.
  • Odpowiedz
  • 1
@bialysony: obstawiam, ze jej chodzilo o to, ze opinia wykopkow czy kogos innego nie wplynie na jej decyzję i zdanie ja temat swojego tatuażu, a nie, ze wykopki mają się nie wypowiadac. Takze nie powiem kto się popisal logiką.
  • Odpowiedz
Gdybym był Twoim szefem i któregoś pięknego dnia zobaczyłbym ten szajs (bo akurat wpadłabyś na pomysł wyskoczyć w krótkich spodenkach albo mini) to jeszcze tego samego dnia Ty zobaczyłabyś wymówienie.

@marusz: jak dobrze, że dbasz o to byśmy pamiętali jak bardzo zacofanym krajem jesteśmy, dzięki bulwo ;*
  • Odpowiedz
@heilsatan: mi tam nic nie dostarczyłaś, jedynie pokazałaś logikęróżowychpasków i nie mówię tak, bo zrobiłaś sobie tatuaż z kozłem i mnie jakoś to uraża, mogłaś sobie penisa nawet wytatuować i nie obchodziło by mnie to(swoją drogą podoba mi się buthurt u katolików xD), ale dlatego co podkreśliłem w temacie
  • Odpowiedz
@plastinio: wystarczy publiczna deklaracja tutaj że zwolni ją za tatuaż
100 podowód można sobie wymyślać, ale praktyka z sądu pracy wskazuje że ciężko znaleźć dobry - mam rodzinę w kadrach i wiem jak kończy się takie kombinowanie
  • Odpowiedz