Wpis z mikrobloga

@void1984: Zamrożenie pensji w budżetówce oraz reguła wydatkowa względnie obniżyła wydatki w stosunku do PKB. Co jest dla mnie też ważne w czasie kryzysu nie poszli za modą na pakiety ratunkowe pompujące w gospodarkę gigantyczne pieniądze kosztem długu. Pozwoliło to na dojscie gospodarki do siebie. PO to jest zaledwie 5/10 ale z mainstreamowych partii ciężko o lepszą.
  • Odpowiedz
K---a, błagam was ludzie. Nie dajcie się mediom wrzucić w tą z-----ą wojenkę PO-PiS. I nie dajcie sobie wmówić, że którekolwiek z nich nie jest syfem.
  • Odpowiedz
@Depth_Charge: Ludzie nie pamiętają jaki k---a b----l był za PiS. Jak sobie przypomnę te ich p------e ustawy to mnie aż trzepie. Ale nic...jak teraz coś zjebią to będzie że nie ich wina bo to PO tak zepsuło i się nie da już nic.
  • Odpowiedz
@Depth_Charge: Owszem, za PiS był spory syf, zwłaszcza jeśli chodzi o tematy obyczajowe, polityka nienawiści i tak dalej. Ale za PO syf był (jest) jeszcze gorszy - złodziejstwo, kolesiostwo, jawne dymanie narodu w sprawach istotniejszych niż społeczne. Nie można dopuścić do tego, by prezydent był z tej samej ekipy co rządząca, czyli z PO. To raz. Dwa Duda to nie Kaczor, nie widziałem u niego tej mowy nienawiści.
  • Odpowiedz
  • 6
@Donk_von_Fisher: bo PIS przez dwa lata nie miało okazji wytworzyć sobie takiej siatki, jak PO przez osiem lat. Te partie są dokładnie takie same i jak widzę ludzi, którzy teraz piszą, że trzeba rozliczyć PO i głosują na PiS, to mnie coś skręca. Tak się tego kraju nie naprawi
  • Odpowiedz