@Gert: ja bym poszedł całkowicie w innym kierunku, ten deck z założenia jest anty-agro, ja bym poszedł bardziej w mid range, odpuścił wild pyromancery, dorzucił drugiego paina, wywalił jedną holy nove, można pobawić się resurectem, dodać shreddery generalnie przerobił deck bo jest troche outdated i nie pasuje do mety, a recombubulator tu nie pasuje bo nie grasz shadow mandess i nie ma z czym po prostu tego combowac
@Gert: nie zauważyłem wcześniej, ale nawet gdyby to dodawania jednej karty kosztem innej żeby móc zrobić 6/8 mana combo (z shrinkmaisterem) nie jest jakieś dobre, tym bardziej że ten deck ma low curve, więc nie ma dużo targetów dla recombobulatora, poza tym to jest 2-drop którego chyba nie chcesz grać w drugiej turze, a będziesz często do tego zmuszony
@Gert: A ja polecam Ci deck którym gram już dłuży czas.. Bardzo dobry na aggro decki, oraz nie ma źle na kontrole. Deck turniejowy, ale daje rady bardzo dobrze na Ladderze, najgorzej mi się gra na pattron warka.. Gdzie brak jednej karty może zaważyć na przegranej.
@Pytoo: Napisałem że to deck turniejowy. Deck nie jest mój, grał nim Ignite na SeatStory i ugrywałem nim trochę na turniejach. (Przegrał mi 1 mecz na 8 zagranych, facehunter przegrał 5/6) Więc jest to mocny deck, ale w odpowiedniej mecie. Nie gram ladderka, ale grałem nim w poprzednim sezonie na wyższych rangach (6-4) I przestawiłem się na zoo.
Co byście zmienili? Myślę o recombobulatorze
#hearthstone
generalnie przerobił deck bo jest troche outdated i nie pasuje do mety, a recombubulator tu nie pasuje bo nie grasz shadow mandess i nie ma z czym po prostu tego combowac