Wpis z mikrobloga

@Gert: ja bym poszedł całkowicie w innym kierunku, ten deck z założenia jest anty-agro, ja bym poszedł bardziej w mid range, odpuścił wild pyromancery, dorzucił drugiego paina, wywalił jedną holy nove, można pobawić się resurectem, dodać shreddery
generalnie przerobił deck bo jest troche outdated i nie pasuje do mety, a recombubulator tu nie pasuje bo nie grasz shadow mandess i nie ma z czym po prostu tego combowac
@Gert: nie zauważyłem wcześniej, ale nawet gdyby to dodawania jednej karty kosztem innej żeby móc zrobić 6/8 mana combo (z shrinkmaisterem) nie jest jakieś dobre, tym bardziej że ten deck ma low curve, więc nie ma dużo targetów dla recombobulatora, poza tym to jest 2-drop którego chyba nie chcesz grać w drugiej turze, a będziesz często do tego zmuszony
@Pytoo: Napisałem że to deck turniejowy. Deck nie jest mój, grał nim Ignite na SeatStory i ugrywałem nim trochę na turniejach. (Przegrał mi 1 mecz na 8 zagranych, facehunter przegrał 5/6) Więc jest to mocny deck, ale w odpowiedniej mecie. Nie gram ladderka, ale grałem nim w poprzednim sezonie na wyższych rangach (6-4) I przestawiłem się na zoo.