Jeśli ktoś jutro podczas #wybory zobaczy taką urnę gdziekolwiek, proszę o kontakt do mnie. Jestem szczególnie wyczulony na takie incydenty, jeśli coś takiego się zdarzy to jak pragnę zdrowia
Może troche #boldupy ale cholera orzełek na koszu na śmieci... (zdjęcie wykonane podczas 1. tury wyborów samorządowych 2014 w Chorzowie)
@JogurtMorelowy: wiem tylko tyle, że przewodniczący czuwa nad przestrzeganiem prawa wyborczego, przy czym w prawie wyborczym nie ma definicji urny. Dlatego mój #boldupy wywoluje obraza symboli narodowych. Za przygotowanie takiego gówna jak na zdjęciu jest odpowiedzialny przewodniczący
@kajelu: Co to za #!$%@?? Kawałek plastiku na kołach, moim zdaniem super się sprawdzi jako urna i nie ma co szukać problemów tam, gdzie ich nie ma. Nie obraża to w hooy niczego.
A jak ktos ma #!$%@? sciane, to mozna powiesic na to godlo, a jak jest balagan w tym pomieszczeniu to moze wisiec godlo? Jeny to tylko smietnik, jesli to kogos serio obraza to wspolczuje. Nie mowie, ze to nie jest dziwne i sam bym tego nie zrobil, jesli dalo by rade inaczej, ale jak ktos sie #!$%@? serio o takie #!$%@? to wspolczuje.
@kajelu: A tak z czystej ciekawości, w lokalu wyborczym można robić zdjęcia na luzie i nikt mnie za to nie zgarnie? Np. jakbym zobaczył taką urnę i chciał zrobić zdjęcie
@kajelu: Nie każdy pojemnik tego typu służy za śmietnik. Świetnie się sprawdza jako urna więc po co kombinować i zbijać jakieś gówno z płyty wiórowej. Kup se maść na ból dupska i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma bo wyglądasz przez to na marnego pozera. Hurr patrzcie jaki zemnie patriota "orzełka" obrażajo bo nakleili go na plastikowy pojemnik, jak tak można durr
Może troche #boldupy ale cholera orzełek na koszu na śmieci...
(zdjęcie wykonane podczas 1. tury wyborów samorządowych 2014 w Chorzowie)
@kajelu: groźnyś
@Papelavitus:
Także śmietnik się chyba kwalifikuje.
Komentarz usunięty przez autora
@kajelu: To nie orzełek tylko Godło Państwowe Panie "wyczulony" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HURR DURR ZA MOJE PIENIĄDZE URNY KUPUJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I?
Wielkie halo o nic. Przynajmniej zaoszczędzili pieniądze.