Chciałabym skorzystać z praktyk zagranicznych z udziałem #erasmus, najbardziej pasowałaby mi praca w hotelach lub coś w tym klimacie, generalnie chodzi mi o używanie angielskiego w pracy. Możecie polecić jakieś strony, firmy, agencje? Będę wdzięczna :) #emigracja #grecja #uk #hiszpania #wlochy
@Kotex: No to AIESEC. Erasmus nie załatwia pracy, jedziesz po to żeby studiować. Nie wiem jak patrzą na możliwość pracy erasmusa. Wiem, że u mnie w mieście ludzie którzy przyjechali na erasmusa pracują.
@Kotex: Hmm? Jak nie musisz podejmować studiów, jak wszystkie formalności na początkowych etapach załatwiasz u koordynatora praktyk Erasmus na uczelni, na której studiujesz.
@Yatech: Erasmus zbankrutował. W jego miejsce powolano program Erasmus+, mozna na nim wyjechać za granice rok po zakonczeniu studiow zeby odbyc praktyki.
@Kotex: Obczaj sobie współpracę z ESN którymś, oni zazwyczaj są chętni na przyjmowanie praktykantów :) Mogłabym nawet cię polecić w Pontevedrze (i rejonie) w Hiszpanii ;)
#emigracja #grecja #uk #hiszpania #wlochy
Komentarz usunięty przez autora
Erasmus nie załatwia pracy, jedziesz po to żeby studiować. Nie wiem jak patrzą na możliwość pracy erasmusa. Wiem, że u mnie w mieście ludzie którzy przyjechali na erasmusa pracują.