Wpis z mikrobloga

@smutna_rzaba: żadna wiedza nie jest potrzebna w tym wypadku, g mnie obchodzi czy to ona sama czy wytwornia sie nie zgodziła. jakby chciala mogłaby wymusić by udostepnic plyte na takich serwisach jak wielu innych wykonwacow. idz byc jej fanem gdzie indziej i #usunkonto
  • Odpowiedz
czekam na blu ray z trasy koncertowej

@feniks_pn: a będzie? Z Red nie ma chyba.

tak lubi fanów, że zakazały swojego albumu na m.in. spotify, nie dość, że płace to jeszcze ździra tak traktuje miliony ludzi

żadna wiedza nie jest potrzebna w tym wypadku, g mnie obchodzi czy to ona sama czy wytwornia sie nie zgodziła. jakby chciala mogłaby wymusić by udostepnic plyte na takich serwisach jak wielu
  • Odpowiedz
@Zyvalt: @madtrexx: dobra zagrywka. Takiego New Romantics nie ma nigdzie w necie do odsłuchania nawet (pomijam warezy) wiec jak juz zrobi do tego teledysk to znowu podbije hype i kolejny teledysk bedzie zbliżać się do miliarda wyświetleń :) a tak każdy odsłuchałby w pierwszych miesiącach i zlewka by była.

"a będzie? Z Red nie ma chyba."
Nie wiem ;( Może chociaż jakiś jeden koncert wydadzą :(
  • Odpowiedz
A tutaj to już się lekko ośmieszyłeś, bo płacisz za dostęp do Spotify, a nie dostęp do całej muzyki na świecie. Swoje pretensje w tym przypadku powinieneś kierować do właściciela serwisu, za to że prowadzi taką politykę, a nie inną (niezależnie czy jest ona słuszna, czy nie).

@Zyvalt: jego to g obchodzi, na spotifaj nie ma Taylor o nie ma, na ch*j drążyć
  • Odpowiedz