Wpis z mikrobloga

@josedra52: mógł przytoczyć "Ty #!$%@?, #!$%@? się, za swoje pije ja ile chce" - no poważny kandydat na prezydenta nie ma co

Warto przypominać ludziom tego Kukiza jak i tego politycznego ale jeszcze sprzed 'ugrzecznienia' do wyborów gdzie nawet coś przebąkiwał o pozbyciu się żydów z Polski i generalnie miał zapędy nacjonalistyczno-dyktatorskie. A teraz się stara lansować na dobrego ziomeczka co właściwie wszystkich lubi...

kolejny pajac
@duskhorizon:

mógł przytoczyć "Ty #!$%@?, #!$%@? się, za swoje pije ja ile chce" - no poważny kandydat na prezydenta nie ma co

Warto przypominać ludziom tego Kukiza jak i tego politycznego ale jeszcze sprzed 'ugrzecznienia' do wyborów gdzie nawet coś przebąkiwał o pozbyciu się żydów z Polski i generalnie miał zapędy nacjonalistyczno-dyktatorskie. A teraz się stara lansować na dobrego ziomeczka co właściwie wszystkich lubi...

No, no zacytujmy słowa piosenki śpiewanej przez
To może przypomnimy też córkę Korwina kradnąca towar w markecie?

@rzep: co innego czyjaś córka, a co innego ktoś sam X lat temu. serio nie widzisz różnicy?

nie bronię korwina, mi oni wszyscy obojętni, ale twój brak logicznego myślenia poraża...
@noekid: Jaki brak logicznego myślenia? To artysta, piosenkarz. 23 lata temu był punkowcem i śpiewał takie teksty. Co z tego?

Ja 20 lat temu czytałem komiksy z Kaczorem Donaldem i z kolegami wysadzałem petardy na podwórkach - czy to sprawia, że nadal jestem tą samą osobą?

Kukiz dorósł. On nie odcina się od swojej przeszłości, nie robi z siebie ani świętoszka, ani intelektualisty.
@rzep: No dobrze, ale ważniejsza (nic nie warta, ale ważniejsza) będzie kukizowa przeszłość niż to, że córka Korwina coś tam wyniosła. Bo kukiz zrobił to ON SAM, a nie KTOŚ INNY.
@noekid: Jego przeszłość byłaby ważna jakby robił wcześniej coś nielegalnego. Śpiewanie, punkowe poglądy i nie bycie "świętoszkiem" nielegalne nie jest.