Aktywne Wpisy
LittleOpa +7
Daję 100 zł i pytam państwa: czy picie piwa 0,0% przez opiekuna zamiast wody w trakcie spaceru z wózkiem jest ok czy nie ok?
#piwo #dzieci #wychowanie #pytanie #tatacontent
#piwo #dzieci #wychowanie #pytanie #tatacontent
ewa-m +6
#zwiazkiromatyczne #depresja #zycie
Chyba powoli przestaję wierzyć że mogę poznać kogoś wartościowego. Ostatnio bardzo źle się dzieje - ciężka choroba mamy, rzucenie przeze mnie praca z powodu bardzo opóźnionych terminów wypłat, wysyłanie CV i czekanie na odzew...
Ostatnio myślałam że poznałam kogoś fajnego ale bardzo się myliłam. Do tego wykop namieszał mi a głowie, bo ciągle czytam że faceci 30 plus wolą dwudziestki, najlepiej 10/10 a jak jest się przeciętną trzydziestolatką to
Chyba powoli przestaję wierzyć że mogę poznać kogoś wartościowego. Ostatnio bardzo źle się dzieje - ciężka choroba mamy, rzucenie przeze mnie praca z powodu bardzo opóźnionych terminów wypłat, wysyłanie CV i czekanie na odzew...
Ostatnio myślałam że poznałam kogoś fajnego ale bardzo się myliłam. Do tego wykop namieszał mi a głowie, bo ciągle czytam że faceci 30 plus wolą dwudziestki, najlepiej 10/10 a jak jest się przeciętną trzydziestolatką to
#debata #polityka
Warto przypominać ludziom tego Kukiza jak i tego politycznego ale jeszcze sprzed 'ugrzecznienia' do wyborów gdzie nawet coś przebąkiwał o pozbyciu się żydów z Polski i generalnie miał zapędy nacjonalistyczno-dyktatorskie. A teraz się stara lansować na dobrego ziomeczka co właściwie wszystkich lubi...
kolejny pajac
No, no zacytujmy słowa piosenki śpiewanej przez
@rzep: co innego czyjaś córka, a co innego ktoś sam X lat temu. serio nie widzisz różnicy?
nie bronię korwina, mi oni wszyscy obojętni, ale twój brak logicznego myślenia poraża...
Ja 20 lat temu czytałem komiksy z Kaczorem Donaldem i z kolegami wysadzałem petardy na podwórkach - czy to sprawia, że nadal jestem tą samą osobą?
Kukiz dorósł. On nie odcina się od swojej przeszłości, nie robi z siebie ani świętoszka, ani intelektualisty.