Wpis z mikrobloga

Ej #!$%@? czemu dziennikarze polsatu na wizji mają założone te #!$%@? kokardki (które jednocześnie są elementem kampanii wyborczej) co komor?! Nie mamy żadnej wolności, wszyscy są manipulowani. Żyjemy w #!$%@? Somalii, to fakt. Pierwsze moje skojarzenie to północno koreańska telewizja i ta kobieta, która tak #!$%@?ła zdaniami połączonymi z hiperbolizacją. Tutaj (w Polsce), również zachwalanie naczelnego debila i obecnego rządu (zbioru debili). Moim zdaniem jest to plucie prosto w twarz i tak już zrabowanych i uciemiężonych obywateli. Skandal. Media powinny kreować wnioski bez żadnych sugestii- powinny być wolne od manipulacji. Końcem końców wysyłam jednego wielkiego #!$%@? dla wszystkich działających na niekorzyść uczciwych ludzi, którzy mają marzenia, cele, a nie mogą realizować swojego konceptu życia przez reżimowe państwo.

#polityka #media #polska #wybory #opinia #niewiemjaktootagowac #manipulacja #szok ##!$%@? #hscsixbwgso
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Żyjemy w #!$%@? Somalii, to fakt. Pierwsze moje skojarzenie to północno koreańska telewizja

@wujek_Mundek: Dobrze, że mnie uświadomiłeś. Już biegnę kupić Ak 47 za paczkę fajek a przy okazji nazbieram trochę trawy do jedzenia.

• Odpowiedz
  • 0
@ripp1337: Myślisz, że długo ta telewizja się utrzymała w tym kraju? Zaraz by #!$%@?. Wolny rynek... #!$%@?, żal mi dyskutować z takim kretynem jak Ty. Jeżeli lubisz być psem i podwładną #!$%@?ą to bądź dalej. Mam prawo wyrazić swoje zdanie, więc czemu zabraniasz mi się "pultać"... #!$%@? odrobić pszyrę!
  • Odpowiedz
@wujek_Mundek:

Myślisz, że długo ta telewizja się utrzymała w tym kraju?

To podaj mi obojętnie jaki kraj, i obojętnie jakie medium (czy to tv, radio czy tv) któa jest niezależna. Może będziesz pierwszym mirkiem jak i osobą na świecie która to zrobiła. Czekam.
  • Odpowiedz
@wujek_Mundek: No ale czyja to wina? Władzy? Po prostu ludzie nie chcą oglądać plucia na wszystko i wszystkich, a tak w Polsce wygląda "obiektywne" dziennikarstwo w stylu braci Karnowskich.

Swoją droga - nagromadzenie bluzgów w twoim komentarzu jednoznacznie wskazuje, że jesteś amebą, wiec twoja złość i bezradne wrzaski są dla mnie co najwyżej śmieszne.
  • Odpowiedz
  • 0
@CreativePL: nie wiem. Ale to, że nikt takiej nie ma... to nie znaczy, że my nie możemy mieć. Edison jak wymyślał żarówkę mógł powiedzieć, a #!$%@?ę nikt nie ma żarówki to na #!$%@? mam ją robić.
  • Odpowiedz
nie wiem. Ale to, że nikt takiej nie ma... to nie znaczy, że my nie możemy mieć

@wujek_Mundek: To w takim razie podaj mi jednego człowieka na świecie który jest obiektywny i mógłby prowadzić wiadomości.Kiedy ludzie się nauczycie, że nigdy na świecie nie było obiektywnej telewizji gazety, radia portalu. I nigdy nie będzie?

Więc z łaski swojej nie pisz, że żyjemy w #!$%@? Somalii i Koreii płn, skoro nie potrafisz
  • Odpowiedz
  • 0
@ripp1337: dobrze, że nie masz pojęcia z kim prowadzisz dyskurs. Uwielbiam jak ktoś zarzuca mi używanie wulgaryzmów, kiedy są one uzasadnione. Mogą, również w pewny sposób wpłynąć na zjawisko parabolizacji.
  • Odpowiedz