absolutnie nie Vectra. Dostaniesz router z WiFi od Cisco - świetny sprzęt, ale co z tego jak na hasło, którego nie podadzą? Nie sprawdzisz podłączonych urządzeń, ani forwardingu portów. Możesz zmienić hasło i nazwę sieci - telefonicznie - oni się podłączą i zmienią.
@everowy: @Szypec: no maja maja za uszami - ale ceny i ogolnodostepnosc jest ok moim zdaniem. rozlacza czasami ale maja jakas taka dziwna polityke. ze jak cos nie tak - dzwonisz, mowisz oc nie tak, o---------z i ddaja jakas rekompensate ;p
@everowy @kamilspl: słaby argument. Kupujesz swoj router i po problemie. Vectra daje radę. Czasem, ale rzadko, coś się przywiesi, ale nie zdarzyło mi się, by problem trwał długo i był jakoś nad wyraz uciążliwy.
@everowy: nic mi to nie mówi... @tomash-pl: może i słaby argument, ale cholernie mnie wpienia że muszę mieć 2 urządzenia przez ich własne widzimisię. Czuję się dodatkowo traktowany jak idiota, przed którym zabezpiecza się urządzenia hasłem żeby nic nie popsuł.
@everowy: Mam kupione 250 i tyle na kablu osiagam, wifi maja slabe bo przez wifi osiagam max 100. Warto wiec podpiac po kablu swoje wifi i po swoim sprzecie udostepniac.
@tomash-pl: może i słaby argument, ale cholernie mnie wpienia że muszę mieć 2 urządzenia przez ich własne widzimisię. Czuję się dodatkowo traktowany jak idiota, przed którym zabezpiecza się urządzenia hasłem żeby nic nie popsuł.
http://www.borfast.com/projects/arris-password-of-the-day-generator/generator
Komentarz usunięty przez autora