Aktywne Wpisy

Lardor +111
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +41
pojechałem 'na szybko' do sklepu niedaleko kupić filtry do auta 'przed korkami' żeby mieć już i z głowy
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie

#programowanie #webdev #php #javascript
@panDocent: w mojej ocenie jedyna jego zaleta jest taka ,że jest darmowy. Są znacznie lepsze narzędzia do webdev
@rysi3k_: Tak jak powiedział @raz_dwa_trzy więc dobierz program co do pracy jaką wykonujesz. Jeżeli często pracujesz z małymi projektami, gdzie lwia część pracy to także css wybierz ST. Jeżeli pracujesz na większych, dłuższych projektach opartych o frameworki takie jak np. Laravel czy CakePHP i poświęcasz więcej czasu na serwerową
Tu tylko domyślne skróty klawiszy do poruszania w kodzie - które można zmienić jak praktycznie wszystko w stormie.
xD storm akurat w tym przypadku wygrywa i to baaaardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam https://laracasts.com/series/how-to-be-awesome-in-phpstorm nie
Kto obecnie edytuje "przez ftp" jak mamy tak spopularyzowane ostatnim czasem systemy kontroli wersji i no i przecież jest też SSH?
@Greg36: Ja edytuję przez ftp/sftp, najczęściej są to drobne poprawki w css do drupala. Nie widzę w tym przypadku ani korzyści ani potrzeby korzystania z kontroli wersji.
Przecież napisał o "sftp" więc o co Ci chodzi?
Komentarz usunięty przez autora