Aktywne Wpisy

M4rcinS +156
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
ekdisu +1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#programowanie #webdev #php #javascript
@panDocent: w mojej ocenie jedyna jego zaleta jest taka ,że jest darmowy. Są znacznie lepsze narzędzia do webdev
@rysi3k_: Tak jak powiedział @raz_dwa_trzy więc dobierz program co do pracy jaką wykonujesz. Jeżeli często pracujesz z małymi projektami, gdzie lwia część pracy to także css wybierz ST. Jeżeli pracujesz na większych, dłuższych projektach opartych o frameworki takie jak np. Laravel czy CakePHP i poświęcasz więcej czasu na serwerową
Tu tylko domyślne skróty klawiszy do poruszania w kodzie - które można zmienić jak praktycznie wszystko w stormie.
xD storm akurat w tym przypadku wygrywa i to baaaardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam https://laracasts.com/series/how-to-be-awesome-in-phpstorm nie
Kto obecnie edytuje "przez ftp" jak mamy tak spopularyzowane ostatnim czasem systemy kontroli wersji i no i przecież jest też SSH?
@Greg36: Ja edytuję przez ftp/sftp, najczęściej są to drobne poprawki w css do drupala. Nie widzę w tym przypadku ani korzyści ani potrzeby korzystania z kontroli wersji.
Przecież napisał o "sftp" więc o co Ci chodzi?
Komentarz usunięty przez autora