Aktywne Wpisy
Polejmnie +28
Kiedy bezmyślna madka i kierowca BMW spotykają się na pasach #rozowepaski #matki #wypadek #polka #wykop40plus #bmw

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────

Mireczki, tak z ciekawości - ile buildów znacie na ligę, w której się znajdujecie ? Wiem, że nie jest to wybitne osiągnięcie ale doszedłem zergiem dwukrotnie do platyny grając bez znajomości ani jednego builda - nawet dobrego 6poola nie jestem w stanie zrobić :P Nagrałem w karierze około 900 gier od Listopada 2013 z czego większość sposobem 15 hatch, 15 pool - czasem bardziej greedy 3hatch before pool. Później zawsze dążyłem do tego, żeby zasaturować 3 bazy (w międzyczasie scoutować, czy agresja się nie zbliża) no i dostosować swoje jednostki do dobrej kontry na to co będzie mieć przeciwnik. Jak grałem systematycznie przez około miesiąc to z ratem ponad 70% winów na 70-80 zagranych gier awansowałem wyżej. Taka gra, czyli ten "mój build" jest dla mnie bardzo elastyczny ale z drugiej strony denerwuje mnie to, że wszystko to jest takie chaotyczne i nieustabilizowane. To jak jest z Wami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo Twój build jest dobry na praktycznie wszystko prócz:
1) canon rush
2) proxy gate/proxy racks
3) 6/8/10 pool
To co
1) jak wyscoutujesz cc/nexus first = robisz 3 bazę
2) jak wyscoutujesz brak expa w którejś tam minucie, to przestajesz dronować i ciśniesz armię.
3) możesz zagrać wszystko
TvZ - mam liczyć osobno wszystkie różne drogi prowadzące do Factory i Reactora na Barakach osobno? Bo jest ich chyba pięć, nie licząć cheezów - 1Rax Expand, 1 Reaper Expand, 2Reaper Expand, 3Reaper Expand, CC first. Po factory jest dużo wersji które mogę zrobić - szybkie trzecie CC, szybkie Hellbaty, Banshee, defensywne banshee,
PvT 3 gate blink, często też proxy oracle, ewentualnie archon/chargelot +2/+2 ale słabo mi to wychodzi, czasem coś bardziej standardowego jakieś gate/gate+robo expand
PvZ poxy 2 Gate (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), ewentualnie FFE lub blink, prawie zawsze wygrywam w PvZ jak gram feniksy w carriery (nie wiem czemu ale bardzo
TvT - 1. Gas First -> Banshee (lub Raven)
2. Gas First -> Drop z 2 siege tanków i 8 marines
3. proxy 2rax
4. proxy rax -> tech lab -> maraudery z concusive shells
TvZ
1. Reaper Reactor Expand
2. 8/8/8
3. M/M/M (Marines/Mines/Medivacs)
4. 14 CC
5. Hellbat, Banshee push (od ForGG zerżnięte)
TvP
1. Rax -> Expand -> Dodatkowe 2 raxy i push z dwoma medivacami