Wpis z mikrobloga

@loza__szydercow: Nununu, tu nie chodzi o kubek z własnym wzorem. To tak, jakby zamówić sobie u boeinga odrzutowiec. Tu chodzi o to, żeby np. armia przekazała jeden ze swoich odrzutowców. Taki wzór, jaki ma firma i jakim chce się promować u ludzi
  • Odpowiedz
@loza__szydercow: Jeśli ta gra to taka bieda jak te przykłady na stronie, to żenada.

Przykłady prosto ze strony:

W długiej kolejce, w sklepie gdy chcę kupić tylko jedną rzecz, na myśl przychodzi
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Teksty na stronie - z tym się rzeczywiście zgodzę, losowość odpowiedzi jest do poprawy i do końca tygodnia zostanie to zrobione. Natomiast jeśli chodzi o cenę.. Jak znajdziesz jakąkolwiek drukarnie, która w Polsce wyprodukuje nam Loże Szyderców za 30zł (w takiej jakości, w jakiej jest aktualnie) to stawiam duużo piwa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Naszym celem jest dostarczenie dobrej gry w jak najlepszej jakości i
  • Odpowiedz
Jak znajdziesz jakąkolwiek drukarnie, która w Polsce wyprodukuje nam Loże Szyderców za 30zł (w takiej jakości, w jakiej jest aktualnie) to stawiam duużo piwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@loza__szydercow: Akurat zlecam druki czasem, więc siedzę w temacie. Tylko rzeczywiście nie wiem, jakiej jakości są te karty. Ale zakładając, że są z papieru, to ja bym szedł takim tokiem rozumowania.

Karty drukowałbym w najpopularniejszym formacie wielkości karty kredytowej, obustronnie laminowane. Na oko
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Jeśli już porównujemy do czegoś to najbardziej odpowiadają temu karty biznesowe, przy gramaturze 350gsm koszt to ok 99zl netto za 500 szt w większości drukarni. Do tego dochodzi kochany VAT - a nawet dwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeden przy kupnie i jeden przy odsprzedaży, ten przy kupnie będziemy mogli odliczyć ale do tego czasu cena brutto wychodzi 150zł - za same "karty" a jeszcze
  • Odpowiedz
Jeśli już porównujemy do czegoś to najbardziej odpowiadają temu karty biznesowe, przy gramaturze 350gsm koszt to ok 99zl netto za 500 szt w większości drukarni.

@loza__szydercow: Ja pisałem o - ze specyfikacji:

Rozmiar karty wynosi 85 x 54 mm. Użytek posiada zaokrąglone rogi o promieniu zaokrąglenia ok 4mm. Druk offsetowy na maszynie Heidelberg Speedmaster SM52. Druk dwustronny (4/4) CMYK (nieograniczona liczba kolorów). Papier obustronnie powlekany o powierzchni matowej 350g/m², Laminowane obustronnie laminatem
  • Odpowiedz