Wpis z mikrobloga

@bocznica: Urodził się w Paczkowie, ale nie o to chodzi, może być kibicem kogokolwiek, ale za mieszanie piłki i polityki, niestety stracił w moich oczach dużo,chęć przypodobania się jednym, zawsze będzie działać w drugą stronę, najpierw Duda mówił o milicyjnej Wiśle, teraz ten, kibicuje Legii, mieszenie tego z poltykją jest złe, dlatego Duda i Kukiz już na pewno nie dostaną mojego głosu.
@bocznica: nie jestem w stanie tego powiedzieć, przeglądając forum Wisły, w poszukiwaniu czegoś więcej o wczorajszych flagach Lazio,ktoś to wrzucił na shoutbox, nie mam tam konta, więc ich nie zabytam, ale początek linku fbcdn, chyba oznacza, że zdjęcie jest z facebook
@nightrain: pytam z ciekawosci, bo moze nie pod publike i pod wybory bylo to zdjecie, a teraz ktos wstawil. Jesli zrobiono je dawno, to sprawa Kukiza komu kibicuje, chociaz dziwi mnie ze Legii akurat. Pisze to jako kibic Legii
@bocznica: no tak, jeśli to zdjęcie ma kilka lat, to rzeczywiście, ktoś niepotrzebnie to wywlekał. A Duda o swojej sympatii do Cracovii, mówił chyba w swoim wywiadzie dla "na temat", całkiem niedawno, mówienie takich rzeczy w kampanii jest najmniej potrzebne.
@nightrain: tak jak napisał @bocznica: - tak jak w kwestii prywatnych preferencji nie ma znaczenia w przypadku wyborów na prezydenta komu kandydat kibicuje. Nie sądzisz, że to trochę infantylne? Odsuwać na bok całą zgodność programu z Twoimi poglądami na rzecz tylko tego, ze ma zdjęcie z szalikiem Legii?
Piszę to jako kibic Wisły.
@Walec: Ludzie popełniają błędy, masz rację, jest nie fajnie przekreślać kogokolwiek, po jednym wypowiedzianym zdaniu, czy jakiejś fotografii, nie skreślam Pawła Kukiza całkowicie, ale ma minusa.
@nightrain: ale jaki on blad popelnil? Serio, wisi mi jaki szalik trzyma. Gdzies, kiedys, w jakiejs sytuacji prywatnej powstalo sobie to zdjecie. Nic o nim nie wiemy. Wyplynelo teraz po co? Zeby pokazac ze Kukiz to kibol i do tego z nielubianej Legii? Sorki, ale ja tez moge sobie zartowac z kumplami i przy piwku ktos mi cyknie fotke z szaliczkiem tej czy innej druzyny. I co? I nic.