Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi

smuteczek2000s +33
Siemanko,
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
źródło: temp_file3107954343213925163
Pobierz

65. Czy lubisz obserwować zachowania ludzi i/lub zwierząt?
5. Czy czasem czujesz lęk w bezpiecznych sytuacjach?
36. Czy masz bardzo czuły słuch?
34. Czy fascynuje cię wolno płynąca woda?
--------------------------------------
65. Obserwowanie ludzi/zwierząt w mojej opini naturalne. Obserwowanie innych pozwala nam na określenie czy są oni normalni w naszej ocenie (jesli jestesmy bardziej wygryw) lub czy my zachowujemy się normalnie podłóg innych ludzi (jesli bardziej przegryw).
5. Warto pomyśleć kiedy czujemy się bezpiecznie. W gronie znajomych, rodziny? Gdy jest wesoło i miła atmosfera? Lęk przed tym, że mozemy to stracić czy raczej jakaś fobia, że wszystko co mi się przydarza dobrego zawsze jest przerywane przez coś czego się boimy? Trochę jak w sytuacji gdy wszyscy są u---------i trawką i komuś wkręci się paranoja z policją.
36. W moim przekonaniu (warto tutaj przypomnieć sobie o co chodzi z tym testem oraz czym jest zespol Aspergera) osoby z BARDZO wrażliwym słuchem są nie pewne siebie, lękliwe i ciche. Boją się i nasłuchują czy w ich otoczeniu zaraz się coś nie o-----e co by ich to zdarzenie psychicznie nie sparaliżowało.
34. Oaza spokoju, powoduje wyciszenie. Co wy mirki uwazacie o tym punkcie? Jeżeli fascynuje was wolno płynąca woda to powiedzcie dlaczego?
#rozkminy #dyskusja #aspie
65) Tak, szczególnie tych których nie spotykam często. Np. sebix czy s---------x w ich naturalnym blokowym środowisku. Zawsze mnie zastanawia czy zaczną mówić taką prawilną gwarą jak w internecie, itd.
5) Przejawiam lęk w wielu sytuacjach, ale jakby nie pozwalam, aby mnie to jakoś specjalni powstrzymywało. Np. często pracuję na drabinie która ma 4 nogi (rozkładana) a tylko 3 trzymają się ziemi. Boję się, ale robotę trzeba wykonać.
36)