Aktywne Wpisy

wykop +108
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
Karl_Tofel +125

Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater: raz w doope to nie pedal :) co nie @RPG-7
Komentarz usunięty przez moderatora
tez to zauwazylem, ze kuce nie chca lasow prywatyzowac, mimo ze ozjasz chce
Moze to byc zwiazane, ze duza czesc ma w rodzinie ubeckich mysliwych, interesuja sie strzelaniem i sie nasluchali od swoich wujkow, ze lasy tylko panstwowe.
no i ze zydzi/niemcy wykupia
źródło: comment_GH0T1KZX26w0dYtWMSuxqgqbZQHHH0at.jpg
Pobierzhttp://www.obserwatorfinansowy.pl/forma/rotator/lasy-panstwowe-produkcja-drewna-polska-unia/
mi ta obrona lasow panstwowych przypomina obrone miejsc pracy w panstwowym gornictwie
porownajcie nawet koszt utrzymania panstwowych(sic!) lasow w finlandii i w polsce
@dertom: Część kuców tak ma bo brakuje im RiGCzu. Ja zawsze byłem za prywatyzacją.