335770 - 89 = 335681 Rano sobie pojeździłem spokojnie jak ślimak, a pod wieczór chciałem iść na dłuższy rozjazd. Nie wyszło mi, bo brak wiatru spowodował chęć wyżycia się, i zrobiłem 60km ze średnią 38kmh :D Na każdej prostej leciałem 40, sam się zdziwiłem że takie tempo wytrzymałem, ale 5500km w tym roku robi swoje ( ͡º͜ʖ͡º) #rowerowyrownik
@Geron: Ja mam 7600 i raczej nie wydaje mi się, żebym dał radę tyle pocisnąć. Chyba masz ogólnie predyspozycje. Ja jak na kartofel przystało raczej nie komponuję się z rowerkiem.
@metaxy: Od podstawówki mnie na jakieś biegowe zawody szkolne zabierali i wysoko kończyłem, więc jakieś predyspozycje do sportów wytrzymałościowych mam. Do tego lubię się tak męczyć i zaginać + kilometry, i coś z tego wychodzi
Halo chłopy #cnc co tam dziś toczycie, frezujecie, szlifujecie. Ja dziś mam oddelegowanie na ukochanego TURA 50 i taki wałeczek elegancko utoczyłem a zaraz za ślimaki M3 Z3 się będę brał ʘ‿ʘ #pracbaza
Rano sobie pojeździłem spokojnie jak ślimak, a pod wieczór chciałem iść na dłuższy rozjazd. Nie wyszło mi, bo brak wiatru spowodował chęć wyżycia się, i zrobiłem 60km ze średnią 38kmh :D Na każdej prostej leciałem 40, sam się zdziwiłem że takie tempo wytrzymałem, ale 5500km w tym roku robi swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik
źródło: comment_mxkKoNTpzR2Yz2BQ4WPqon9dswk9b1Lv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu